ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με την πρόσφατη ανακοίνωση της δεν έκανε τίποτε παραπάνω, από το να καταγράψει γεγονότα της κοινοβουλευτικής δράσης των βουλευτών Ξάνθης. Η καταγραφή αυτή ενοχλείσαι από ότι διαβάσαμε πολύ έντονα. Γιατί άραγε;

Αντί λοιπόν να πάρουμε μια συγκεκριμένη απάντηση από την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με επιχειρήματα ότι πάρα το ότι καταγράφατε στις εμφανίσεις των βουλευτών στο βήμα, οι βουλευτές μας έχουν πράξει έργο για το νομό σε αυτούς τους τομείς, διαβάσαμε για άλλη μια φορά τα ιδιά φληναφήματα.

Αγαπητοί, ναι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι. Ναι, ο κόσμος ζούσε καλυτέρα πριν την έλευση σας. Ναι, δεν είχε περιορισμούς στο να τραβάει τα χρήματα του από τα ΑΤΜ. Ναι, δεν έκλεινε τα βιβλία του και έφευγε στην Βουλγαρία. Ναι, δεν του είχε κοπεί το ΕΚΑΣ. Ναι, δεν είχε 29% φόρο και 100% προκαταβολή. Ναι, δεν είχε 24% ΦΠΑ. Ναι, δεν είχε χιλιάδες μετανάστες στα νησιά του. Ναι, δεν είχε εκπαιδευτεί στην αυταπάτη και στην πλάνη σε τέτοια βαθμό. Ναι, λοιπόν οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι.

Έχετε κάνει 28000 προσλήψεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ και οι 20000 δεν έχουν ακόμα μια δηλωμένη οργανική θέση. Συνεχίζεται ακόμα και σήμερα να κάνατε προσλήψεις σε τομείς μη-λειτουργικούς για τον πολίτη και γράφετε για «σταδιακής υποχώρησης της Δημοκρατίας έναντι της κομματοκρατίας». Μάλλον δεν έχετε διορίσει ακόμα όλους τους ημέτερους, συγγενείς, αγαπητικούς, οι και τοπικούς δημοσιογράφους, που σας πριμοδοτούν, δεν τους έχετε βάλει στο payroll της ΕΡΤ, για αυτό την γράψατε αυτήν την έκφραση.

Τέλος τον Μαυρογυαλούρο, καλό είναι να μην τον πιάνατε ούτε στο στόμα σας, ούτε στα γραπτά σας. Εάν μας κατηγορείται εμάς για πρακτικές «μαυρουγιαλούρου» είναι τιμή μας. Γιατί ο Μαυρογυαλούρος ήταν ένα κιμπάρης, ευθυτενής, αφελείς μεν, αλλά δίκαιος πολίτικος, πάντα με το πρέπον “λαιφ σταιλ”, φορώντας γραβάτα. Που όταν ανακάλυψε που είχε μπλέξει, είχε την ευθιξία να παραιτηθεί, να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους διαφθορείς και να δηλώσει με τιμή και καμάρι ότι έχει και φιλότιμο. Κάτι που δεν έχετε φυσικά εσείς. Οπότε μην ξαναπιάσατε στο στόμα σας τον Μαυρογυαλούρο.

Εσείς ας πιάνατε στο στόμα σας τον Γκρουέζα που στην ερώτηση και εσύ Γκρουέζα πως τα φέρνεις βόλτα; Η απάντηση ήταν το κόμμα, κ. Υπουργέ, με το κόμμα. Έχω δώσει και την ψυχή μου στο κόμμα.

Όταν κάνετε τον απολογισμό του έργου σας για το νομό, να μας φωνάξετε! Θα έρθουμε να ακούσουμε με πολύ προσοχή σε πόσες ερωτήσεις συνυπογράψατε.