Έχουμε γράψει επανειλημμένα στην Xanthitimes.gr και κατηγορηθήκαμε για αυτό από τους “προοδευτικούς” ότι από τότε που στο όνομα της “Δημοκρατίας” και της φιλανθρωπίας αφήσαμε να μπει στην Χώρα μας κάθε καρυδιάς καρύδι το έγκλημα αυξήθηκε κατακόρυφα.

Αδιάψευστοι μάρτυρες αυτής της θέσης μας τα Δελτία τύπου της Αστυνομίας.

Διαβάστε για Βουλγάρες πορτοφολούδες στην Δράμα.

Για Βούλγαρο που διώκεται με ένταλμα σύλληψης και Σύριους, Σουηδούς και Πακιστανούς δουλεμπόρους.

Αλήθεια πόσο θέλει ακόμη για να γίνει ποιο ξενοφοβικός  ο Έλληνας Πολίτης όταν βλέπει ότι δεν λαμβάνει καμία πολιτική μέριμνα για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που δημιουργούνται στην Χώρα από την πολιτική των ανοιχτών συνόρων;

Σύλληψη 2 γυναικών, υπηκόων Βουλγαρίας για κλοπές πορτοφολιών στη Δράμα

 

Συνελήφθησαν χθες (22-12-2016) το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 21 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δύο δράστιδες, διότι τις εντόπισαν να πλησιάζουν μία 65χρονη ημεδαπή, η οποία κινούνταν πεζή στην πόλη της Δράμας και να αφαιρούν από το μπουφάν της ένα πορτοφόλι, που περιείχε χρήματα.

 

Το παραπάνω πορτοφόλι εντοπίσθηκε στο σημείο της κλοπής και αποδόθηκε στην 65χρονη.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστιδες, το ίδιο πρωί στη Δράμα, ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία, αφαίρεσαν από άλλες δύο γυναίκες δύο πορτοφόλια, τα οποία περιείχαν το χρήματα και διάφορα έγγραφα.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το ένα από τα αφαιρεθέντα πορτοφόλια, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ από την κατοχή των δύο δράστιδων κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ.

 

Σημειώνεται ότι η 21χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

 

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Σύλληψη 53χρονου υπηκόου Βουλγαρίας διωκόμενου με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

 

Συνελήφθη χθες (22-12-2016) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 53χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Βουλγαρίας, για απαγωγή, παράνομη κράτηση και αρπαγή ομήρου.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

 

 

 Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά 12 μη νόμιμους μετανάστες

 

 

 

Συνελήφθησαν χθες (22-12-2016), στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) διακινητές, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28 και 26 ετών και ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

 

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς δράστες, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και συγκεκριμένα στην  Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, ο οδηγός του παραπάνω οχήματος δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, συνέχισε  την πορεία του και ακολουθήθηκε από αυτούς.

Στην προσπάθειά του να μην συλληφθούν, στον δυτικό Κόμβο Κομοτηνής, κατευθύνθηκε προς τον παράδρομο της Εγνατίας Οδού, όπου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο επιχείρησης, συνέλαβαν τον 50χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο 50χρονος δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, πλην όμως ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς και τελικά συνελήφθη.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 4 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

 

 

Συνελήφθησαν 6 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθησαν χθες (19-12-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, έξι (6) διακινητές, εκ των οποίων τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 30, 29 και 25 ετών, ένας 36χρονος υπήκοος Σουηδίας, ένας 19χρονος υπήκοος FYROM και μία 21χρονη ημεδαπή. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και ένας (1) υπήκοος Μπαγκλαντές.

 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί  εντόπισαν τους πέντε δράστες ηλικίας 36, 30, 29, 25 και 21 ετών να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος δράστης και με το οποίο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

 

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, έξι (6) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.