Σίγουρα δεν είναι τυχαία η παραίτηση από την οικονομική επιτροπή του δήμου Αβδήρων του προερχόμενου από την ΝΔ και συνεργαζόμενου με την παράταξη του Β. Τσολακίδη (ΠΑΣΟΚ) Δ. Γαλανόπουλου.

Προφανώς έγιναν κάποιες πολιτικές συμφωνίες μεταξύ των δύο ανδρών δηλαδή του Δ. Γαλανόπουλου και του Β. Τσολκίδη οι οποίες δεν τηρήθηκαν και προκάλεσαν την αποχώρηση του από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αβδήρων που συμμετείχε ως μέλος της αντιπολίτευσης.

Από εδώ και πέρα πλέον κανένας δεν γνωρίζει αν παραμείνει στην παράταξη Τσολακίδη ή πιθανών βλέποντας το πολιτικό κενό που υπάρχει στον δήμο Αβδήρων και ιδιαίτερα στον χώρο της κεντροδεξιάς ίσως   προσπαθήσει να καλύψει αυτό το κενό.

Είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει στελέχη και από την παράταξη του Τσιτιρίδη αλλά και από την παράταξη του Τσολακίδη αν όπως αντιλαμβανόμαστε είναι στις προθέσεις του να κατεβάσει δικό του πολιτικό σχήμα στον δήμο Αβδήρων στις επόμενες εκλογές.

Το στενό του περιβάλλον λέει ότι ακόμη είναι νωρίς για να ετοιμάσει δικό του πολιτικό σχήμα και όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του να ανεξαρτητοποιειθεί.

Ο ίδιος εκτός από την δήλωση παραίτησης του από την οικονομική επιτροπή του δήμου Αβδήρων τηρεί σιγή ιχθύος.