#Phytoplasis // Τα φυσικά καλλυντικά περιποίησης δέρματος από τη Θράκη.

#Phytoplasis  // Τα φυσικά καλλυντικά περιποίησης δέρματος από τη Θράκη.

Λειτουργικά & Οικονομικός Διευθυντής

#Phytoplasis  // Τα φυσικά καλλυντικά περιποίησης δέρματος από τη Θράκη.

Η εταιρεία Phytoplasis αποτελεί ΜΙΑ νεοφυή Επιχείρηση που δραστηριοποιείται ΣΤΟΝ τομέα Των Φυσικών ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ εδρεύει ΣΤΗΝ Ξάνθη . ΣΤΗΝ Παράγωγη Ειδικεύεται καινοτόμων Προϊόντωνπεριποίησης δέρματος αποτελώντας ΜΙΑ Φυσική Εναλλακτική Επιλογή ΓΙΑ ΤΗΝ Καθημερινή Φροντίδα ΚΑΘΕ Τύπου επιδερμίδας ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ Οικογένεια.

Εταιρεία αξιοποιεί: Η ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 30 ΕΤΩΝ Της οικογενειακής επιχείρησης που ΜΕΧΡΙ πρόσφατα είχε προσόντων Ως κύριο αντικείμενο ΤΗΝ Καλλιέργεια ΚΑΙ Μεταποίηση αρωματικών ΚΑΙ φαρμακευτικών φυτών, ΤΗΝΠαράγωγη αιθέριων Ελαιών ΚΑΙ Φυσικών εκχυλισμάτων .

: Η αγάπη ΓΙΑ ΤΗ Θράκη ΚΑΙ ΤΗ Φύση που αποτελεί ΤΗΝ πλούσια Πηγή Των πρώτων υλών, ΣΕ συνδυασμό ΜΕ ΤΗΝ ενδελεχή Έρευνα ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ χλωρίδα Της περιοχής Σχετικά ΜΕ τις Διάφορες Ιδιότητες ΚΑΙ Εφαρμογές Τωναρωματικών φυτών , οδήγησε στην απόκτηση πολύτιμης τεχνογνωσίας το αποτέλεσμα της οποίας αξιοποιείται σήμερα ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ συνεχίζοντας Παράδοση ΜΕ ΤΗΝ Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων .

ΤΑ κυριότερα Χαρακτηριστικά Των Φυσικών ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ που παράγει το η Phytoplasis ΕΙΝΑΙ ΟΙ ιδιαίτερες επιστημονικές φόρμουλες που έχουν αναπτυχθεί ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ γνήσιων αιθέριων Ελαιών ΚΑΙ Φυσικών εκχυλισμάτων Από ελεγχόμενες βιολογικές Καλλιέργειες αξιοποιώντας τις Πρώτες ύλες που ΕΙΝΑΙ στις Πλούσιες ΣΕ Βιταμίνες, πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, ταννίνες, ανθοκυανίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με αντιοξειδωτική δράση . Εξίσου σημαντικός Επίσης παράγοντας ΣΤΗΝ Παραγωγική διαδικασία ΕΙΝΑΙ το η ΧΡΗΣΗ Της εξαιρετικής Ποιότητας Νερού που ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ Περιοχή.

Στην παραγωγή των προϊόντων της Phytoplasis συμμετέχουν επιστημονικά καταρτισμένοι συνεργάτες όπως χημικοί, βιοχημικοί, φαρμακοποιοί, βιολόγοι και γεωπόνοι. : Η έμπειρη Επιστημονική ΟΜΑΔΑ εργάζεται ΓΙΑ ΤΗ Δημιουργία καινοτόμων Προϊόντων αξιοποιώντας ΤΑ ενεργά Συστατικά Από Φυσικές Πηγές Οπως ΤΑ Αρωματικά Φυτά, φαρμακευτικά βότανα, τη χλωρίδα της περιοχής, φυτικά βρώσιμα είδη, φρούτα και καρπούς, καθώς ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ Είδη Των οποίων ΤΑ δραστικά Συστατικά συμβάλλουν ΜΕ Φυσικό τρόπο να προστατεύουν, ενυδατώνουν, λειαίνουν και να αναγεννούν τα κύτταρα της επιδερμίδας βελτιώνοντας την όψη και υφή της .

Όλων Των Χαρακτηριστικό Προϊόντων ΕΙΝΑΙ το η υψηλή Ποιότητα ΚΑΙ ΟΙ αυστηρές Προδιαγραφές Παραγωγής Χωρίς προσθήκη: Η ΧΡΗΣΗ parabens, προπυλενογλυκόλης, παραγώγων πετρελαίου, PEG, BHT, συνθετικών χρωμάτων, σιλικόνης, ζωικών παραγώγων, αρωματικών αλλεργιογόνων και γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.

“Tα προϊόντα παράγονται στο πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο στην Ξάνθη το οποίο διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις και εγκρίσεις σύμφωνα με τα πρότυπα των εθνικών και ευρωπαϊκών οργανισμών”

: Η στρατηγική Της λειτουργίας Παραγωγής ΚΑΙ ανάπτυξης Της εταιρείας ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ γνώμονα ΤΑ Συστατικά Της Φαρμακευτικής καθαρότητας ,τη χρήση της ορθής βιομηχανικής πρακτικής (GMP), ΤΗΝεξατομικευμένη ΚΑΙ αποκλειστική Ανάπτυξη καινοτόμων Φυσικών Προϊόντων ΚΑΙ ΤΗ συνεχή Έρευνα Σχετικά ΜΕ τις τάσεις ΚΑΙ Εξελίξεις ΣΤΟΝ τομέα Της Υγείας και της ομορφιάς.

Τα προϊόντα της Phytoplasis εισέρχονται Δυναμικά ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Αγορά calculator ΚΑΙ βρίσκονται ΣΕ Εξέλιξη ΟΙ Προωθητικές ενέργειες ανάπτυξης ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Πωλήσεων ΓΙΑ ΤΗΝ Τοποθετηση πολυακουσμένα ΣΕεπιλεγμένα φαρμακεία ΚΑΙ ΣΤΗΝ υπόλοιπη Ελλάδα Η. Η υφιστάμενη γκάμα των φυσικών καλλυντικών περιλαμβάνει: 1. Κρέμα σώματος και χεριών με γλυκό αμύγδαλο, καλέντουλα και βιταμίνη Ε. 2. Καταπραϋντικό απαλό λάδι με εκχυλίσματα καλέντουλας – χαμομηλιού – μπαομπάπ. 3. Αντιοξειδωτικό τζελ προσώπου με μανιτάρι και μολόχα. 4. Αντιγηραντική και αντιρυτιδική κρέμα με άγριο τριαντάφυλλο.

5. Αντιγηραντική κρέμα προστασίας με αρώνια και ελίχρυσο 6. Θερμαντικό τζελ ανακούφισης με ευκάλυπτο, φασκόμηλο και δεντρολίβανο. 7. Τζελ ανακούφισης ποδιών με μέντα, ευκάλυπτο και ρίγανη. 8. Απαλό τζελ καθαρισμού με τσάι του βουνού και χαμομήλι . 9. Λάδι άμεσης απορρόφησης για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη σε τρεις επιλογές αιθέριων ελαιών περγαμόντο , μανταρίνι και γεράνι. 10.Ειδική σειρά “προστατευτική” για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες με μολόχα, λεβάντα, υαλουρονικό οξύ και βούτυρο καριτέ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τα προϊόντα και τα σημεία πώλησης της Phytoplasis επικοινωνήστε μέσω: Web: phytoplasis.com @:info@phytoplasis.com Fb: Phytoplasis

Η εταιρεία ΕΝΑ Ανάπτυξης Σύμβουλοι συνεργάζεται στενά ΜΕ πολυακουσμένα τοπικούς επιχειρηματικούς Φορείς παρέχοντας συμβουλευτικές Υπηρεσίες Σχετικά ΜΕ ΤΗΝ επιχειρηματική Υποστήριξη Των Λειτουργιών πολυακουσμένα ΚΑΙ ΤΗΝ Ανάπτυξη Των Προϊόντων πολυακουσμένα.

————————————————– ————————————————– ——

Νίκος Κουτσούδης , Οικονομολόγος – Υπεύθυνος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας  ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης ,

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Δεκέμβριος 2016
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων