Με επίσημη ανακοίνωσή του το DEB κάνει λόγο για «τουρκική μειονότητα» – Θα υπάρξει παρέμβαση Εισαγγελέα για τους διοργανωτές της εθνοπροδοτικής εκδήλωσης στην ΕΣΗΕΑ;

Επίσημη ανακοίνωση στην τουρκική εξέδωσε το DEB για την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην τουρκοσύναξη που διοργάνωσε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ με τον γνωστό ανθέλληνα Δημητρά. Πρίν πούμε το οτιδήποτε άλλο αξίζει να πούμε ότι στην εν λόγω τουρκοσύναξη παρουσία είχε και η κυβέρνηση διά της Γ.Γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιαννακάκη, ενώ αναγνώστηκε και επιστολή της λεγόμενης «μακεδονικής» μειονότητας.

Στην ανακοίνωσή του το DEB αφότου συντάσσεται με την πλειοψηφία των εν Ελλάδι δημοσιογραφούντων και το σύνολο των κομμάτων του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» καταδικάζοντας την προφανή, για οποιονδήποτε πατριώτη, ειρηνική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής, αναφέρει:

«Το κόμμα DEB έχει την αποφασιστικότητα να αποτελέσει σε κάθε πλατφόρμα, την φωνή κάθε πολίτη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης ενάντια στην αδικία, την καταπίεση και τις διακρίσεις και να διεκδικήσει τα δικαιώματα του. Ανακοινώνουμε στην κοινή γνώμη της χώρας αλλά και στην παγκόσμια, πως ανεξαρτήτως τιμήματος, εμείς με αποφασιστικότητα, χωρίς να απομακρυνόμαστε από την δημοκρατία και τον νόμο, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κατά του ρατσισμού, χωρίς να υποκύπτουμε, να κουραζόμαστε και να φοβόμαστε.»

Εμείς απλώς να θυμήσουμε ότι η Συνθήκη της Λωζάννης, την οποία συχνά πυκνά επικαλείται το εν λόγω μόρφωμα τούρκων πρακτόρων, αναφέρει:«Θέλουσι θεωρηθή ως μουσουλμάνοι κάτοικοι της Δυτικής Θράκης, πάντες οι Μουσουλμάνοι οι εγκατεστημένοι εν τη περιοχή ανατολικώς της μεθορίου γραμμής της καθορισθείσης τω 1913 δια της Συνθήκης του Βουκουρεστίου.»

Κοινώς δεν γίνεται αναφορά για «τούρκους», αλλά για Μουσουλμάνους, γεγονός που απηχεί την πραγματικότητα, αφού οι Πομάκοι είναι και αισθάνονται Έλληνες, γεγονός που πιστοποιείται – πέραν της Ιστορίας και γενετικών ερευνών – από το γεγονός ότι οι «φιλειρηνιστές» του τουρκικού προξενείου έχουν πολλάκις επιχειρήσει τρομοκρατικές μεθόδους εναντίον των Πομάκων.

Στην ανακοίνωσή του, λοιπόν, το DEB δείχνει πως δεν σέβεται μία διεθνή συνθήκη που έχει υπογράψει η χώρα μας. Αυτό από μόνο του αποτελεί αδίκημα, το οποίο γίνεται ακόμα βαρύτερο όταν γίνεται την ίδια ώρα που ο Ερντογάν δηλώνει ότι επιθυμεί αναθεώρηση της εν λόγω συνθήκης δείχνοντας επεκτατικές βλέψεις εις βάρος της Πατρίδος μας.

Η ανοχύρωτη Ελληνική Πολιτεία αντί να απελάσει τους πράκτορες της Άγκυρας στην χώρα που θεωρούν πατρίδα μαζί με τα αφεντικά τους, τους υπαλλήλους του τουρκικού προξενείου, και εξυπηρετούν τα συμφέροντά της, τους αφήνει να προφασίζονται ότι είναι κόμμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά συμπορεύονται μαζί τους και τα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» με αντάλλαγμα «καραβάνια» ψηφοφόρων από την τουρκία. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-epishmh-anakoinwsh-tou-to-deb-kanei-logo-gia-tourkikh-meionothta-tha-upa#ixzz4T0HzBdWA