Μία νέα κόντρα στην εγχώρια showbiz είναι γεγονός. Αφετηρία της ήταν η σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Αυτή η κόντρα όπως φαίνεται, πρόκειται να συνεχιστεί, αφού, οι πρωταγωνιστές της, ώρα με την ώρα αυξάνονται.
Αφορμή για αυτήν την κόντρα στάθηκαν οι δηλώσεις του Στέλιου Διονυσίου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής και αποκάλυψε πως ήταν ο πρώτος που τραγούδησε το «Τρένο» της Βίσση.
Η στιχουργός του τραγουδιού, Σόφη Παππά, σπάει τη σιωπή της και με μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Στέλιο Διονυσίου αγόρι μου γλυκό….
Το «Τρένο «δεν είναι της Άννας Βίσση, είναι γραμμένο σε στίχους της Σοφης Παπά και μουσική του Βαγγέλη Βασιλείου και το τραγούδησε υπέροχα η Άννα….
Το αν το είπες σε ντεμο, παράλληλα με σένα,το έχουν πει και άλλοι τραγουδιστές μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη φωνή που να εγκρίνουν οι δημιουργοί του τραγουδιού μαζί με την ενδιαφερόμενη εταιρία.
Το ντεμο που έχεις με το τραγούδι μας θα χαρούμε εγώ και ο Βαγγελης να το ακούσουμε, μας τιμά η διάθεση σου να θέλεις να το πεις, άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία των ωραίων τραγουδιών και να το ταξιδέψεις κι εσύ μέσα στον χρόνο, μέσα βέβαια από την συγκατάθεση μας που είναι απαραίτητη, γιατί όπως εξέφρασες την επιθυμία σου, κάπως εγωιστική μου ακούστηκε και επειδή σε ξέρω δεν σου κρύβω πως ένιωσα δυσάρεστα έκπληκτη.
Άλλωστε έχω γράψει τόσες επιτυχίες με τον πατέρα σου, έχω γράψει τραγούδια στον αδελφό σου και σε σένα και θα μπορούσες αυτή την επιθυμία σου να τραγουδήσεις σε δεύτερη εκτέλεση το «Τρένο» να μου την είχες πει και όχι να την ακούω έτσι απρεπώς διατυπωμένη στην εκπομπή της κυρίας Σκορδά……
Τα τραγούδια Στέλιο μου είναι των δημιουργών, των ανθρώπων που τα γράφουν και δικαιούνται τον ανάλογο σεβασμό, πόσο μάλλον όταν γράφουν και τραγούδια σαν το Τρένο αλλά και σαν εκείνα τα αξέχαστα που έγραψα στον πατέρα σου τον Στρατό Διονυσίου «Γυναίκες γυναίκες» Όσο ζαλίζομαι » Κάψε κάψε» κλπ..
Σεβασμός λοιπόν επειδή ξέρω πως γνωρίζεις τι θα πει…