Με αφορμή τα προβλήματα στους κατοίκους της παλιάς πόλης, το μουσικό σχολείο, την παραλαβή της Σάρδεων και πολλά ανοιχτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση Δημαρχόπουλου ρωτήσαμε τον Γ. Κολλάρο πώς βλέπει τα πράγματα.

Ψύχραιμος δηλώνει ο Γ. Κολλάρος για την  γενική κατάσταση που επικρατεί στην Χώρα  και όσο για τον δήμο Ξάνθης η πόλη πλήρωσε και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος.

Για το έργο της Σάρδεων ανέφερε ότι τεχνικά η εταιρεία έκανε καλή δουλειά όμως ο δήμαρχος δεν ακούει.

Μιλώντας για τις παιδικές χαρές ανέφερε ότι ορισμένες χαρακτηρίστηκαν πάρκα για να μην μπει ο δήμος στην διαδικασία να τα κλείσει και να ζητήσει εκ νέου την αδειοδότηση που είναι χρονοβόρα.

Του ζητήσαμε ένα σχόλιο για ορισμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που τον χαρακτηρίζουν περιπαικτικά σαν έβδομο αντιδήμαρχο του Δημαρχόπουλου γιατί είναι γεγονός ότι στηρίζει αρκετές αποφάσεις της δημοτικής αρχής σε θέματα που είναι της αρμοδιότητός του. “Πονάω για πολλά πράγματα στην Ξάνθη όπως το μουσικό σχολείο που όλοι το θυμόμαστε σποραδικά. Είναι καιρός να ανοίξει κουβέντα για όλα τα θέματα που αφορούν την Ξάνθη και τους Ξανθιώτες. Δεν είμαι αντιδήμαρχος κανενός. Πονάω αυτήν την πόλη και θα στηρίξω οποιονδήποτε νοιάζεται για αυτήν”.