Πιο ώριμος από ποτέ ο Κώστας Αποστολάκης ανοίγει την καρδιά του στο govastileto.gr και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια! Ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός τονίζει μέσα από όλα όσα δηλώνει πως η αφθονία που υπάρχει στις ζωές των ανθρώπων -όχι η οικονομική αφθονία- αλλά αυτή στις σχέσεις, στην έκφραση, στο ότι τα κάνουμε όλα εύκολα, έχει καταστρέψει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Σε μια συνέντευξη-χείμαρρο αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε από talent shows, τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και άλλα πολλά!

Και εφέτος σε απολαμβάνουμε στο θέατρο «Αθηνά» και στην παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ». Σου πάνε οι κωμικοί ρόλοι. Τους κυνηγάς αλήθεια αυτούς τους ρόλους;

Από όταν διαπίστωσα ότι ταιριάζω κι εγώ σε αυτό το πράγμα, ναι, το κυνηγάω. Τώρα πια πλέον με κυνηγάει αυτό.

Ένας άνθρωπος που κάνει κωμικούς ρόλους θα μπορούσε με την ίδια ευκολία να κάνει και δραματικούς;

Κοίτα, η ιστορία της δικής μας τέχνης, μας έχει δείξει πως τους καλούς δραματικούς ρόλους τούς παίζουν κωμικοί ηθοποιοί. Η κωμωδία είναι υπερπαιγμένο δράμα, δράμα εις το τετράγωνο. Δεν μπορείς να γελάσεις με κάτι που δεν υποφέρει.

Μέχρι πότε θα ανεβαίνει η εν λόγω παράσταση στο «Αθηνά»; Τι άλλο ετοιμάζεις αυτήν την περίοδο;

Μέχρι το Πάσχα αισίως και σκεφτόμαστε μετά να την ανεβάσουμε και στη Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι να κάνουμε και περιοδεία. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που ανεβαίνει η εν λόγω παράσταση στο «Αθηνά» και δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τι άλλο ετοιμάζω ε; Αυτήν την περίοδο κάνω πρόβες για μια νέα παράσταση που θα παίζεται Δευτέρες και Τρίτες στο θέατρο Λαμπέτη. Πρόκειται για τα «39 Σκαλοπάτια του Χίτσκοκ». Είναι μια διασκευή που την έχουν κάνει δύο Άγγλοι, είναι κωμωδία. Το ετοιμάζουμε αρκετό καιρό και ελπίζουμε αρχές Γενάρη να κάνουμε πρεμιέρα. Στην ίδια παράσταση παίζουν…