Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατι στην Ξάνθη και στην Θράκη γενικότερα τα ποσοστά της Χ.Α. την οποία τα προοδευτικά κόμματα και εφιάλτης της ΝΔ αποκαλούν εγκληματική οργάνωση.

Όταν όμως οι “προοδευτικοί” που αποκαλούν την Χ.Α. εγκληματική οργάνωση έχουν στενούς δεσμούς με τους αναρχικούς τότε ποιά η διαφορά τους από την “εγκληματική οργάνωση”;

Επεισόδιο  δημιούργησαν αντιεξουσιατές χθες το μεσημέρι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ξάνθης. 8 νεαρά άτομα κατέλαβαν τον ραδιοθάλαμο του ραδιοφώνου του Δήμου Ξάνθης και αφού μετέδωσαν για πάνω από μια ώρα τα συνθήματα τους κατά της εξουσίας και κατά των αστυνομικών, φεύγοντας δημιούργησαν επεισόδιο προπηλακίζοντας τους Δημοσιογράφους και χτυπώντας τον τεχνικό ροής…. Η Χρυσή Αυγή Ξάνθης  βγαίνει με ανακοίνωση της και καταδικάζει το γεγονός.

Ανακοίνωση Καπαγερίδη όσον αφορά την κατάληψη του δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης και τον ξυλοδαρμό του ηχολήπτη του σταθμού.

Η Τ.Ο. Ξάνθης του λαϊκού συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάζει την επίθεση [κατάληψη] των αναρχικών [αυτόνομο στέκι Ξάνθης] στο δημοτικό ραδιόφωνο Ξάνθης 89.9fm και τον άνανδρο και βάναυσο ξυλοδαρμό εργαζόμενου [ηχολήπτης]του δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης την 12/12/16.

Τελικά ποιοι είναι αυτοί οι αντιεξουσιαστές οι οποίοι εξυπηρετούν ξεκάθαρα το σύστημα, και τρομοκρατούν Μ.Μ.Ε. εργαζόμενους, καταστρέφουν  περιουσίες καίνε την Ελληνική σημαία και δέρνουν αθώους πολίτες.

Η κοινωνία της Ξάνθης ,οι δικαστικές αρχές η αστυνομία πρέπει να παρέμβουν για να σταματήσει η ανομία και η τρομοκρατία στην πόλη μας από τους υπηρέτες τους συστήματος που είναι στην ουσία βαλβίδες αποσυμπίεσης του .

ο γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης

Καπαγεριδης Χρήστος.