Για μία ακόμη φορά τα Αστυνομικά Δελτία της Περιφέρειας κρύβουν μέσα στις “αράδες” τους τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου στην Ξάνθη, την κατάσχεση λαθραίων τσιγάρων και μία απόπειρα κλοπής ποδηλάτου.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ειδικού φόρου κατανάλωσης

 

Κατασχέθηκαν 218 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

 

Συνελήφθη χθες (12-12-2016) το πρωί, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί ειδικού φόρου κατανάλωσης.

 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο, διότι τον εντόπισαν να επιβαίνει σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και να μεταφέρει 80 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 56χρονου βρέθηκαν ακόμη εκατόν τριάντα οκτώ (138) πακέτα τσιγάρων.

 

Κατασχέθηκαν συνολικά 218 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και το παραπάνω δίκυκλο.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής ποδηλάτου Συνελήφθη χθες (12-12-2016), το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 39χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα ποδήλατο. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και  κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

 

Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπού  

 

Την 12-12-2016 το πρωί, γνωστοποιήθηκε στις αστυνομικές αρχές, ο τραυματισμός 36χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα σε συνεργείο οχημάτων στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα, ο 36χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών στο συνεργείο, εντοπίσθηκε τραυματισμένος σοβαρά μέσα σε ράμπα επισκευής οχημάτων και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.