Οι Θρακιώτες επαγγελματίες, στηρίζουν Θρακιώτικες εταιρείες

 

Μιλήσαμε με έναν νέο στην ηλικία επιχειρηματία της Ξάνθης που δραστηριοποιείται στο εμπόριο πρώτων υλών σε είδη ζαχαροπλαστείου, ψωμιού και ότι έχει να κάνει με αυτόν τον κλάδο.

Ο Αναστάσιος Παπουτσόγλου που έχει την επιχείρηση του στην Πατριάρχου Κυρίλου στην Ξάνθη μιλάει με αγάπη και εκτίμηση για αυτό που κάνει και δίνει το στίγμα του μέσα από τις καθαρές κουβέντες.

Είναι στον χώρο από το 2005 και δραστηριοποιείται στην Ξάνθη και την Ροδόπη.

Στην κουβέντα μας αναφέρει ότι οι πρώτες ύλες τις οποίες εμπορεύεται προέρχονται καθαρά από Ελληνικές Εταιρείες που η ποιότητα τους δεν συγκρίνεται με τις πρώτες ύλες που εισάγονται από οπουδήποτε αλλού.

Επιμένει σε αυτήν την λογική και δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες του τον στηρίζουν και αυτός με την σειρά του τους στηρίζει.

Καλεί την τοπική αγορά να γίνει «ένα» για να μπορέσει να βγει από το σκοτεινό τούνελ που έχουν περιπλέξει τα πράγματα τα οικονομικά επιτελεία των κυβερνήσεων που πέρασαν και περνούν από την Χώρα.

«Για να σταθείς, αναφέρει, σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, θα πρέπει να αγαπάς την δουλειά σου, να σέβεσαι τον κόπο σου και τον κόπο και την δουλειά των συνεργατών-πελατών. Μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά μία επιχείρηση».

Ο Αναστάσιος Παπουτσόγλου δίνει μεγάλη βαρύτητα στην κατανόηση την αληλοστήριξη και φυσικά τις «καθαρές κουβέντες».

«Μόνο έτσι μπορεί κάποιος να σταθεί στην αγορά. Με δουλειά, εντιμότητα και καλό προϊόν».

Αναφέρει και κλείνουμε την ολιγόλεπτη συζήτηση μας.