ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ «ΠΙΑΤΑ»- ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΧΑΜΗΛΑ.

 

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα η Περιφερειάρχης των ΑΝΕΛ Ούτση Χρυσή, σε σχέση με τις προκλητικές δηλώσεις από την πλευρά της Τουρκίας κατά τις Χώρας μας, ανέφερε ότι ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης και πρόεδρος του κόμματος της έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες Στρατιωτικούς και είναι βέβαιο ότι το Υπουργείο Λαμβάνει υπ όψη όλα όσα ακούγονται από την άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Ακολούθως η Περιφερειάρχης των ΑΝΕΛ σχολιάζοντας όλα όσα αναφέρονται στα τοπικά δημοσιεύματα αναφορικά με την τοποθέτηση μόνο στους μουσουλμάνους την παροχή του τηλεοπτικού σήματος, ανέφερε ότι αυτό αφορά συνολικά 30 νησιά. «Όσο για την Σταυρούπολη, ανέφερε, το πρόβλημα είναι τεχνικό και δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός από την πλευρά της κυβέρνησης», παραπέμποντας στην απόφαση που υπέγραψε ο Ν. Παπάς.

Όσο για τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος που οι δημοσκοπήσεις δίνουν, ανέφερε ότι και προεκλογικά οι δημοσκόποι είχαν τους ΑΝΕΛ εκτός βουλής, σημειώνοντας ότι λόγο της δεύτερης αξιολόγησης δεν πρόκειται ο Τσίπρας να πάει σε εκλογές.