Η σχολή KRAV MAGA VIPER  του MASTER Ισκάν Σελήμ, παγκόσμιου πρωταθλητή, διοργάνωσε δράσεις εκπαίδευσης, εξετάσεων και απονομής ζωνών και διπλωμάτων.

 

Τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2016,  τόσο στην παραλία του Μυρωδάτου Ξάνθης,  όσο και στις εγκαταστάσεις  της σχολής στην Ξάνθη,  οι νέοι μαθητές του Krav Maga Viper ασκήθηκαν σε τεχνικές, ακολούθησαν ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και τελικά εξετάστηκαν,  κατακτώντας  ζώνες του αθλήματος.

 

Τις εντυπώσεις «έκλεψε» η μικρή Μπογιάρ Διγέρ, μόλις 6 χρόνων, η οποία αφού έτρεξε 3 χιλιόμετρα στην άμμο και εξετάστηκε σε 38 τεχνικές με μια προσπάθεια που κράτησε 5 ώρες, χωρίς καθόλου να κουραστεί, πήρε την 1η ζώνη. Η μικρή θεωρείται από το Δάσκαλό της, Ισκάν Σελήμ, ιδιαίτερο ταλέντο στην αντίληψη εκμάθησης της τεχνικής του αθλήματος, με πρωτόγνωρη σωματική αντοχή.

 

Ο Ισκάν Σελήμ χαρακτηριστικά αναφέρει:
“Η δύναμη ενός πολεμιστή μετράται από το μέγεθος της καρδιάς του. Δείχνει αγάπη, τιμή και σεβασμό. Θα σταθεί και θα πολεμήσει τις αντιξοότητες για αυτούς που αγαπά. Αυτός θα είναι εκεί φωνή, θα είναι εκεί ασπίδα, που θα δίνει το παράδειγμα, θυμίζοντας πάντα το ποιος είναι…”

 

Η σχολή, αρκετές φορές δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, διοργανώνοντας εθελοντικές δράσεις που έχουν ως αντικείμενο τη φιλανθρωπία, την εκπαίδευση, την υγεία, το περιβάλλον, ενεργοποιώντας το ενδιαφέρον των νέων για ολόκληρη την κοινωνία.

 

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με αμείωτο ενδιαφέρον, οργανωμένα και στοχευμένα για το κοινό καλό και την κοινωνία.

 

 

Ισκάν  Σελήμ

g2

g3

g4

g5

g6

g7

g8