Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Διανύεις μία αρκετά εποικοδομητική περίοδο αγαπητέ Κριέ η οποία πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω. Σήμερα όμως καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσεις το σημερινό σας βράδυ χωρίς πραγματικό λόγο. Εάν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρέμησε λίγο για να νιώσεις καλύτερα.
Ταύρος

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό θα φανεί σήμερα καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε πρώτα τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά αφού το σημερινό Σάββατο σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

Επαγγελματικές
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβιάσεις ότι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά.

Δίδυμοι
Αυτό το Σάββατο δες τα σχέδια σου να προχωρούν όπως τα υπολογίζεις και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών να δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο και να σε ευνοεί θα έχεις την ουσιαστική συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων και η βοήθεια που θα σου δώσουν θα αποδειχτεί πολύτιμη.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα και το σημερινό βράδυ θα την απολαύσεις στο έπακρο. Αν είσαι μόνος, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!

Επαγγελματικές
Απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα που έχεις καλή διάθεση.

Καρκίνος
Για να απαλλαγείς από το άγχος πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά συνέχισε με το παρόν. Πάντως τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Κοίταξε να δείς με ηρεμία τα προβλήματά σου για να τα λύσεις μια κι έξω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου για να ανανεώσεις το κλίμα στην σχέση σας. Αν είσαι μόνος, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα σου διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης.

Λέων
Σήμερα καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου και είναι δραστικές. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο περιμένεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δείς τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.

Παρθένος
Σήμερα η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Κατά τα άλλα το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα που έχεις σε αναμονή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν όσον αφορά την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε καλή φάση και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και μην αγχώνεσαι άδικα. Με λογική σκέψη και οργάνωση όλα μπορείς να τα καταφέρεις.

Ζυγός
Το σημερινό Σάββατο είναι πολύ καλό γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και θα δεις ότι τα άγχη που σε είχαν κυριεύσει μέχρι τώρα θα αρχίσουν σιγά σιγά να υποχωρούν. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις τα προβλήματα σου και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να νιώσεις χαρούμενος. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά εσύ που είσαι μόνος θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση, κάτι που έχασες τις προηγούμενες μέρες και σε έχει βγάλει από τους στόχους σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

Σκορπιός
Το σημερινό Σάββατο είναι καλό για σκέψη αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν είσαι Σκορπιός, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σου μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου. Εάν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να μην ξοδεύεις άσκοπα.

Τοξότης
Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη να κυριαρχεί στο δεσμό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε το σημερινό βράδυ με τον σύντροφό σου ή αν είσαι μόνος με αγαπημένους φίλους.

Επαγγελματικές
Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.

Αιγόκερως
Κοίταξε να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου σήμερα και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία και ειδικά σήμερα θα νιώθεις πολύ καλά και αυτό θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στον σύντροφο σου. Να χαρείς μια ερωτική βραδιά είτε μέσα στη σχέση σου είτε αν είσαι μόνος με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το σημερινό βράδυ είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια αλλά με τις ικανότητες που έχεις εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις να αντιμετωπίσεις. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου που εξακολουθεί να σε αγχώνει.

Υδροχόος
Το σημερινό Σάββατο δεν είναι και το πιο ευχάριστο για εσένα. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή αν είσαι Υδροχόος, ο σύντροφος σου σου δείχνει την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο και εσύ από τη μεριά σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος. Σε κάθε περίπτωση δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και σου διώχνουν το άγχος που νιώθεις.

Ιχθείς
Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφο σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος μην απογοητευτείς. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή και κυρίως στα άσκοπα έξοδα.

– See more at: http://www.newsone.gr/ellada/1294945-#sthash.pDi3lEoM.dpuf