Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 διεξήχθησαν  οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των οργάνων διοίκησης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ), πέτυχε σημαντική άνοδο πανελλαδικά, αυξάνοντας τα ποσοστά της και καταλαμβάνοντας περισσότερες έδρες στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ.

Ταυτόχρονα  υπήρξε πτώση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που  αποδεικνύει πως η όποια πολιτική εφαρμόσθηκε σχετικά με τον κλάδο των μηχανικών έχει αποτύχει και έχει καταδικασθεί στη συνείδηση του μέσου μηχανικού. Στη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως ο πιο παραγωγικός κλάδος της Ελλάδας αποδεικνύει πως οι ενεργοί πολίτες γυρίζουν την πλάτη στο λαϊκισμό και με πρωτοπόρες ιδέες στοχεύουν στην πραγματική ανάπτυξη για την Πατρίδα μας.

Παράλληλα, η ΔΚΜ στην Ξάνθη αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά 1η δύναμη, τόσο στην κάλπη της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ όσο και σε αυτή της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Θράκης. Συγχαίρουμε όλα τα στελέχη της ΔΚΜ Ξάνθης, που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης και τους ευχαριστούμε θερμά για τον αγώνα, την προσπάθεια και το αποτέλεσμα που επετεύχθη. Απέδειξαν ότι όταν μια ομάδα βάζει στόχους πετυχαίνει. Ακολουθεί η λίστα των ονομάτων των μηχανικών από την πόλη της Ξάνθης, οι οποίοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια για την ανάδειξη των οργάνων του Τ.Ε.Ε. με την παράταξη της Δ.Κ.Μ.

Κεντρική Αντιπροσωπεία ΤΕΕ:

ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αντιπροσωπεία Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Θράκης:

ΑΣΗΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΥΓΕΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΓΙΑΝΝΩΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΓΚΕΒΡΕΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΛΥΠΗΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Πειθαρχικό Συμβούλιο Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Θράκης:

ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά με πρώτο συμφέρον την Πατρίδα για όλους τους Έλληνες.