Η ΞΑΝΘΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΙΚΑΓΟ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Καθημερινά η εγκληματικότητα και μαθηματική ακρίβεια στην Ξάνθη αυξάνεται και οι κακοποιοί χρησιμοποιούν γκαστερικές μεθόδους, εμπνευσμένες από ταινίες του είδους.

Χτύπησαν ιδιοκτήτρια καταστήματος προπο στην είσοδο της πόλης , την ώρα που έκλεινε το κατάστημά της.  Άσκησαν βία, έκλεψαν τις εισπράξεις, και εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία της.

ΤΟ “ΑΒΑΤΟΝ” ΤΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ

Παράλληλαπληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιθέσεις στην περιοχή του Δροσερού σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί συνεχίζονται αφού η περασμένη νύχτα αποδείχτηκε κόλαση για τον οδηγό ταξί που βρέθηκε στην περιοχή μεταφέροντας πελάτι.

Δύο Δροσερίτες άνοιξαν τις πόρτες και με την απειλή μαχαιριού του έκλεψαν τις εισπράξεις της ημέρας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε για την κλοπή στο προποτζίδικο: Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 22-11-2016 το βράδυ, στην πόλη της Ξάνθης, διέπραξαν ληστεία σε βάρος 47χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, οι δράστες, φορώντας κουκούλες (full face), προσέγγισαν την 47χρονη, μόλις αποχώρησε από την επιχείρησή της και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από την κατοχή της μία τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, 1 κινητό τηλέφωνο, κλειδιά και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες