Νικημένοι, απογοητευμένοι οι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι ήταν λιγοστοί στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία  της Ξάνθης  στα πλαίσια της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

Δυστυχώς, όπως οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό Τομέα, έτσι και στον δημόσιο τομέα οι υπάλληλοι είναι απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι.

Βλέπουν τα εργασιακά τους δικαιώματα να θυμίζουν μεσαίωνα και η σκέψη και μόνον ότι μπορεί  κάθε ώρα που περνάει να βρεθούν ένα βήμα ποιο κοντά στον μηδενισμό των εσόδων τους ή στον δρόμο λόγω της μείωσης του προσωπικού όπως απαιτεί η Τρόικα, τους έκανε να μην έχουν πλέον διάθεση για πάλη και διεκδίκηση.

Η εικόνα που καταγράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κεντρική πλατεία με ελάχιστους δημοσίους υπαλλήλους να δίνουν το παρών τους στην απεργιακή συγκέντρωση, δείχνει πλέον ότι το συνδικαλιστικό κίνημα νικήθηκε από την πίεση που ασκεί η Τρόικα διαχρονικά  σε κυβερνήσεις υπάκουες στα κελεύσματα τους.

Απογοητευμένοι περιμένουν πλέον τις εκλογές για να τιμωρήσουν την κυβέρνηση που αναρριχήθηκε στην εξουσία λέγοντας ψέματα.

 

img_20161124_120017

img_20161124_114738