Τελικά παλάτια δεν συναντάμε μόνο στις χώρες με βασιλιάδες! Ήδη έχεις δει το υπεπολυτελές διαμέρισμα του Ντόναλντ Τραμπ που συναγωνίζεται τις Βερσαλλίες σε χλιδή! Θα σε πάμε λοιπόν ένα ταξιδάκι στην καρδιά της Αμερικής, που ως γνωστόν δεν είναι… βασιλική χώρα! Συγκεκριμένα στο Τέξας. Εκεί θα συναντήσουμε μια πολυτελή κατοικία με 9 υπνοδωμάτια και βασιλική όψη, τέτοια που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ως παλάτι. Το συγκεκριμένο… παλατάκι μάλιστα, πωλείται προς περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια και προσφέρει πλούσιες ανέσεις.
Ψηφιδωτά στα πατώματα, χρυσές λεπτομέρειες, κολώνες με χρυσό διάκοσμο, αστραφτερά μάρμαρα δημιουργούν ένα σκηνικό που θα ζήλευε ακόμη και Σαουδάραβας πρίγκηπας! Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις!

/
Φαντασμαγορική είσοδος!

/
Το χαρακτηριστικό του είναι η πολυτέλεια στην κατασκευή: παντού κίονες και κυρίαρχο χρώμα το χρυσό. Αυτή για παράδειγμα είναι η εντυπωσιακή είσοδος της έπαυλης.

/
Μπαίνοντας κανείς στο εσωτερικό καταρχάς “στραβώνεται” από τη λάμψη του μαρμάρου που κυριαρχεί στους βασικούς χώρους.

/
Κατόπιν μπροστά του θα δει δύο βασιλικότατες σκάλες με σκαλιστά μαύρα κάγκελα και χρυσές λεπτομέρειες να οδηγούν στον πάνω όροφο.

/
Στη μέση δεσπόζει ένας κατάλευκος κρυστάλλινος πολυέλαιος που κρέμεται από ένα θόλο που θυμίζει ουρανό.

/
Το σαλόνι βρίσκεται στο περιστύλιο κάτω από τις σκάλες και τα έπιπλα θυμίζουν έντονα τον Λουδοβίκο.

/
Εξίσου βασιλική και η κουζίνα. Μαύρο μάρμαρο στους πάγκους και πολλές γύψινες λεπτομέρειες καθώς και ζωγραφιστό ταβάνι με κρυφό φωτισμό.

/
Τα υπνοδωμάτια μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν βασιλιάδες! Κρεβάτια με ξύλινο ουρανό, δερμάτινα σκαμπό, βελούδινες πολυθρόνες συνθέτουν το σκηνικό της πολυτέλειας.

/
Εκεί όμως που σχεδόν χάνεται το μέτρο είναι στα μπάνια: χρυσά σκαμπό, πολυέλαιοι, τεράστιοι καθρέφτες, χρυσές βρύσες!

/
Όπως είναι φυσικό η έπαυλη διαθέτει και δικό της home cinema, μια κανονική και πολυτελή αίθουσα με παχιά μοκέτα και μαύρα δερμάτινα καθίσματα αλλά και γιγάντια οθόνη.

/
Η πισίνα είναι υπερυψωμένη και βρίσκεται στον πάνω όροφο με ενσωματωμένο jacuzzi ώστε η κεντρική κρεβατοκάμαρα να κάνει αποκλειστική χρήση!