Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 17/11/2016


ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου είναι ότι πρόκειται να γίνεις πιο πρωτοποριακός αλλά και ανατρεπτικός, σε πολλά θέματα. Ίσως ασχοληθείς με μια ασυνήθιστη και πρωτότυπη δραστηριότητα. Είναι επίσης πιθανό να γίνεις ξαφνικά ασταθής και να έχεις μια έντονη τάση διαφύλαξης της προσωπικής σου ελευθερίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Προσπάθησε σήμερα να μην χαλάσεις κάτι λόγω του φόρτου εργασίας και του εκνευρισμού που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τα πολλά έξοδα και κάνε έναν προγραμματισμό στις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σίγουρα, αγαπητέ Ταύρε, νιώθεις πιο αισιόδοξος, ενώ θα σου παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία να επεκταθείς και να κάνεις αλλαγές, ακόμα και να φύγεις από έναν χώρο που δεν σε εκφράζει. Η επαναξιολόγηση όλων σχεδόν των ιδεών, των πεποιθήσεων και των αξιών σου θα είναι το κεντρικό μήνυμα των άστρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που πιθανόν σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ειδικά σε όσες αφορούν το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρ’ όλα τα πολλά έξοδα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί, αγαπητέ Δίδυμε, να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ενέργεια αλλά και το σώμα σου. Το φαγητό σου θα πρέπει να είναι ποιοτικό και λιτό, ενώ θα πρέπει να αλλάξεις τους ρυθμούς σου ώστε να αυξηθούν οι αντοχές σου – σωματικές και ψυχικές. Είναι απαραίτητο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να μην αναλώνεσαι σε πολλά και περιττά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις στο ταίρι σου για όλα αυτά που σε ενοχλούν στη σχέση σας. Θα δεις ότι μετά όλα θα είναι καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά ομαλά θα κυλήσει η μέρα σου, επαγγελματικά. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα ούτως ώστε να ανταπεξέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συντηρητισμός, αγαπητέ Καρκίνε, ίσως για κάποιο διάστημα να σου χρειαστεί, προκειμένου να σε οδηγήσει σε άλλα συμπεράσματα, πιο βαθιά και ουσιαστικά. Σίγουρα θα απαιτήσεις από τον εαυτό σου την τελειότητα σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι και ίσως αγγίξεις και την υπερβολή, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα αναγνωρίσεις κι εσύ ο ίδιος πού μπορείς να κάνεις την υπέρβασή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά μαζί με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να προωθήσεις πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα. Στον οικονομικό τομέα, τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΛΕΩΝ

Θα λάβεις βοήθεια από την οικογένεια ή στήριξη από ανθρώπους που σου συμπεριφέρονται πολύ προστατευτικά, σαν να είναι πολύ δικοί σου. Η λογική και η ευαισθησία σου θα συγκρουστούν και θα χρειαστεί να βρεις τη χρυσή τομή των δυο αυτών αξιών. Γενικά πάντως προβλέπεται μια αναβάθμιση και μια πιο δημιουργική ενασχόληση, για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η καλή διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις, θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται πάρα πολλή δουλειά, αλλά κι εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που επείγουν άμεσα. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να κρατήσεις την υπόσχεσή σου ότι θα παραμείνεις προσηλωμένος στον στόχο σου, καθώς τα νεύρα και γενικά η εικόνα που θα έχεις για τον εαυτό σου δεν θα είναι στα καλύτερά τους. Μπορεί να θυμώσεις με κάποια άτομα και να απαιτήσεις να σου συμπεριφερθούν με λεπτότητα. Η διπλωματία αυτή την περίοδο δεν θα χαρακτηρίζει το ζώδιό σου, ενώ θα νιώθεις μια απογοήτευση λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που σε έχει κυριεύσει τελευταία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς να ξεπερνάς τα αισθηματικά σου προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, ενώ οι ιδέες που θα έχεις θα σε οδηγήσουν στη λύση θεμάτων που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων, αγαπητέ Ζυγέ, τους οποίους έχεις πολύ ψηλά, γιατί το αξίζουν. Ασχολήσου καλύτερα με αυτό το τελευταίο, παρά με τις πιθανές αρνητικές παραμέτρους. Έχεις ισχυρές δυνάμεις (ακόμα και ασυνείδητες) και επιβιώνεις παντός καιρού – καλό θα είναι αυτό να το αναγνωρίσεις στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, αυτό όμως δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου, γιατί με αυτή την τακτική θα έρθει η απομάκρυνση. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να θυμάσαι ότι τίποτα δεν μαθαίνουμε χωρίς τίμημα και σκληρή δουλειά. Μια πατρική φιγούρα ή ένα ανδρικό πρόσωπο μπορεί να σε επιβαρύνει ή να σε υποχρεώσει να αναλάβεις εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη σε κάποια θέματα. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσεις να κάνεις τις αλλαγές και τις προσαρμογές σου, γιατί έχεις ευελιξία, αλλά θα χρειαστεί και σταθερότητα στον στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στα επαγγελματικά σου είναι μία χαρά, παρ’ όλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιτυχία θα έρθει για το ζώδιό σου, χάρη στη δική σου σταθερότητα, αλλά και σε πιο ρεαλιστικούς στόχους, οι οποίοι θα είναι εφικτοί και όχι μόνο στη φαντασία σου. Ίσως εκεί να είναι το μυστικό που χρειάζεται να αντιληφθείς, για να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Θα χρειαστείς καλύτερη οργάνωση και μια ρεαλιστική εικόνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες ώστε να βελτιώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις βαθιά αισιοδοξία μέσα σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και πίστη για το καλό. Μπορείς να κατορθώνεις πολλά πράγματα, αρκεί όμως να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος με αυτές τις αξίες και να μην τις χάνεις όταν βρίσκεις εμπόδια. Το σίγουρο είναι ότι εσύ κινείσαι πάντα με τον καλύτερο σκοπό μέσα σου και γι’ αυτό στο τέλος ανταμείβεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μερικές φορές το πολύ ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις να πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα τόσο σωστά, που όλα θα πάνε καλά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά σου, αλλά και ‘ανοίγματα’ που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια εποχή που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, γιατί θα γίνουν κάποιες πολύ παρορμητικές κινήσεις από την πλευρά σου. Και επειδή ο στόχος σου, έστω και υποσυνείδητα, είναι να αναλάβεις την ηγεσία σε κάποιον τομέα, μπορεί να μην υπολογίσεις σωστά και να βρεθείς τελικά εκτός παιχνιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, ο Άρης στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις που εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, σήμερα απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς και κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή θα απαιτηθεί από το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τις επαφές σου με συγγενικά πρόσωπα ή και γείτονες, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη και από τις δυο πλευρές και να δημιουργηθεί ρήξη στις σχέσεις σου. Κάποια έρευνα που μπορεί να σχετίζεται και με μια εφεύρεση ίσως σε οδηγήσει να ρισκάρεις ακόμα και την καριέρα σου – και εδώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός πριν ακολουθήσεις οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το καλό κλίμα που θα επικρατεί στα αισθηματικά σου, η ερωτική σου διάθεση θα είναι πολύ αυξημένη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά επαγγελματικά θέματα που εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου και ανακόπτουν την πορεία σου. Οι οικονομικές σου εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.