ΧΕΙΛΗ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ; 

Εδώ και αρκετές ώρες ακούγονται διάφορα που λένε ότι κάποιοι από τους Μητσοτακικούς θα «σνομπάρουν» την επίσκεψη Σαμαρά όπως ακριβώς έγινε στο Ι.Θ.Τ.Π. με τον Κώστα Γκιουλέκα.

Στην προσπάθεια να εκμαιεύσουμε πολιτικό παρασκήνιο σχετικά με την άφιξη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Ξάνθη από την  πρόεδρο της Ομοσπονδίας  Μαρίας Τσιακίρογλου, η οποία έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης στο Ελισσώ της συζήτησης για το φορολογικό και το ασφαλιστικό, με ομιλητές τον Αντώνη Σαμαρα και τον πρόεδρο της ΓΕΣΕΒΕ Γ. Καββαθα, δεν στάθηκε δυνατόν.

 

Η Μαρία Τσιακίρογλου έμεινε στην αυτή καθεαυτή ατζέντα της επίσκεψης του πρώην Πρωθυπουργού.

Μιλήσαμε με στελέχη τα οποία πρόσκεινται στον Α. Σαμαρά και στον Κ. Μητσοτάκη.

Τα μεν στελέχη του Α. Σαμαρα μας είπαν έχουν γνώση οι φύλακες, τονίζοντας ότι ο Α. Σαμαράς είχε πρόβλημα με την Ντόρα και τον πατέρα Μητσοτάκη και ότι με τον πρόεδρο του κόμματος «τα έχουνε βρει».

Προφανώς το στέλεχος που στηρίζει τον Α. Σαμαρά εννοεί ότι έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα στους φίλους του Α. Σαμαρά στην Ξάνθη και ότι η οικογένεια Τσιακίρογλου, που διατηρεί  οικογενειακές σχέσεις με τον πρώην Πρωθυπουργό, θα μεριμνήσει για την ενημέρωση του κόσμου.

Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, αν όπως ο ίδιος λέει, τον επιλέξει το κόμμα και  που θεωρείται ότι ανήκει στους Μητσοτακικούς, ανέφερε ότι ο ίδιος θα παραβρεθεί στην εκδήλωση καθώς επίσης και δεύτερο στέλεχος που ήταν ένα από τα αφανή στελέχη του Κ. Μητσοτάκη που από την πρώτη στιγμή «δούλεψαν» για την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος, αναφέρει ότι δεν συντρέχουν λόγοι να μην στηρίξουν την παρουσία του Α. Σαμαρά στην εκδήλωση και ότι όλα αυτά τα οποία έφτασαν και στα δικά του «αυτιά», είναι ράδιο αρβύλα.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Κυριακή κοντή γιορτή.