Ν. Κιατίπης: «Δεν ισχύει τίποτε»

 

Είναι φανερή η προσπάθεια πολλών κομματικών στελεχών της ΝΔ στην Ξάνθη να βγάλουν στην «φόρα», μέσω των δικών τους καναλιών και προσωπικούς τους λόγους, διευθύνσεις και ονόματα κάποιων προσώπων που αυτοαποκαλούνται αγωνιστές της ΝΔ, την  λίστα των υποψηφίων στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν στον νομό Ξάνθης.

Το «μουχαμπέτι» κρατάει καιρό και κάποιοι χωρίς λόγο και ρόλο, γράφουν και σβήνουν στα κατάστιχά τους ονόματα και υποψηφιότητες.

Το πιθανότερο είναι το κόμμα και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην γνωρίζουν απολύτως τίποτε ή να γνωρίζουν και να αφήνουν να ακούγεται το όνομα της ΝΔ, επειδή στους τομείς της οργάνωσης του κομματικού μηχανισμού στην περιφέρεια και στην άσκηση αντιπολίτευσης και κριτικής στην κυβέρνηση μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Ο Κ. Μητσοτάκης, από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία, εκτός από την άρνηση του, η οποία βεβαίως κάμφηθηκε πολύ εύκολα, μετά την «χαλάρωση» -αναδίπλωση – από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την σύσταση του ΕΣΡ και επειδή το θέμα «έπαιξε» στα κανάλια, φάνηκε ότι το κόμμα ως αξιωματική αντιπολίτευση κάτι κάνει. Κατά τα άλλα, υπάρχει μία θολούρα ως προς το παραγόμενο αντιπολιτευτικό του ρόλο.

Όπως δείχνουν οι δηλώσεις και τα γραφόμενα στον τύπο, τίποτε από όλα αυτά στην Ξάνθη δεν ισχύει και το παραγόμενο έργο σε επίπεδο συγκρότησης του κομματικού μηχανισμού και αντιπολιτευόμενου έργου, τα αποτελέσματα είναι μάλλον πενιχρά.

Όσο για τις διευθύνσεις και ονόματα,  τζάμπα κάποιοι γράφουν και λένε.

Το επίσημο κομματικό όργανο στην Ξάνθη, η ΝΟΔΕ, μέσω του προέδρου της Ν. Κιατίπη λέει ότι δεν ισχύει τίποτε.

Αν είναι έτσι, τότε ή η ΝΟΔΕ Ξάνθης, γνωρίζει πολύ καλά ή την καπελώνει το κόμμα.

Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ όψη από τους νεοανερχόμενους δελφίνους, υποψηφίους βουλευτές.

Γιατί αν γνωρίζει  η ΝΟΔΕ και δεν ανακοινώνει τίποτε, σημαίνει ότι κάνει καλά την δουλειά της αν όχι, τότε θα ισχύει αυτό που στην αρχή γράφτηκε που λέει ότι

η ΝΔ δεν υπολογίζει τα επίσημα τοπικά κομματικά στελέχη της και κρατά τον ίδιο αμανέ που κρατά τα τελευταία χρόνια.