Η παραγωγή αυτού του βίντεο έγινε το 2015 και σύμφωνα με τον Μ. Αμοιρίδη έγινε από την Σοφία Γεωργαλή και τον Πάνο Παπαγιάννη  με το Bee Channel όπου ταξίδεψαν και τη Ξάνθη σε χιλιάδες θεατές σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
“Ακούραστος ο συνεργάτης μας Χαράλαμπος Ευστρατίου που εξυπηρέτησε την αποστολή με τον καλύτερο τρόπο”.
Βοήθησαν στην παραγωγή οι Τάσος Τεφρωνίδης , Θανασης Καραγιαννης , Γεώργιος Χ.Ι. Πασχαλίδης , Ioannis Ieropoylos , Πέτρος Γεωργαντζής, Πασχάλης Ξανθόπουλος και Ilias Riverland με σημαντική συνεισφορά επίσης και θετική ενέργεια για τον τόπο μας.
Όπως τόνισε ο Μ. Αμοιρίδης περιφερειακός σύμβουλος για τόν τουρισμό της περιφέρειας, η Ξάνθη θέλει τέτοιες συνεργασίες και ανοιχτά μυαλά για να ξεφύγει από τη στασιμότητα και την αντιπαραγωγική μίζερη ηττοπάθεια. ”Ξάνθη, μια παραγωγή από την ομάδα του Bee Channel, που πρέπει να δείτε.
Η εκπομπή της Ξάνθης, ταξίδεψε εκτός από την Kεντρική Μακεδονία και στην Μεγάλη Βρετανία και χιλιάδες μάτια έχουν δει τις ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης μας. #Xanthi a beautiful work from Bee Channel you must see. This Video already did travel except Central Macedonia also in Great Britain. Thousands eyes saw the beauties from our region of Eastern #Macedonia and #Thrace. #VisitEMT #Greece ” #ΕΜTbestplace2be και σύμφωνα με τους παραγωγούς το βίντεο έχει πάνω από 6000 μοναδικά χτυπήματα.

https://vimeo.com/120773540