Με το μοτοποδήλατο στην λαϊκή του Σαββάτου για ψώνια;

 

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στους Ξανθιώτες οι οποίοι κινούνται με τα παιδιά τους στην λαϊκή του Σαββάτου για τα βδομαδιάτικα ψώνια τους, όπου όπως οι ίδιοι αναφέρουν, κινδυνεύουν να τραυματιστούν από οδηγούς μοτοποδηλάτων οι οποίοι κινούνται μέσα στον κόσμο για να κάνουν τα ψώνια τους.

Μάλιστα αναγνώστης της xanthitimes.gr ρώτησε αν υπάρχει αστυνόμευση και αν προβλέπετε να μπαίνουν πολίτες οδηγώντας τα μοτοποδήλατα τους από πάγκο σε μπάγκο.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος αναγνώστης, όταν το περασμένο Σάββατο έκανε την παρατήρηση σε οδηγό μοτοποδηλάτου που παραλίγο να τραυματίσει το ανήλικο παιδί του, «βρήκε τον μπελά του».

Εξαγριωμένος ο ασυνείδητος οδηγός μοτοποδηλάτου, έκανε σε έντονο ύφος παρατήρηση στον γονέα γιατί…δεν πρόσεχε το παιδί του.

Εμείς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει νομοθεσία που να προβλέπει η μη την μετακίνηση των επισκεπτών της λαϊκής του Σαββάτου με μοτοποδήλατο ή αν χρειάζεται η σχετική αστυνόμευση αλλά νομίζουμε πώς η στοιχειώδης λογική επιβάλλει την μη μετακίνηση με το μοτοποδήλατο μέσα σε τόσο κόσμο που κινείτε μέσα στον χώρο της λαϊκής.