TSUXTERA

Γράφει ο Αλέξνδρος Παυλικιάνος

Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

Τι ακριβώς πήγε να κάνει στο νησί της Θάσου ο κ. Μπόλαρης εκτός από την σύσκεψη ουδείς γνωρίζει, αφού όπως αναφέρουν οι μελισσοκόμοι και οι αγρότες οι αποζημιώσεις κινούνται σε αργούς ρυθμούς και θα τις πάρουν το 2017 και αν…

Κατά τα άλλα σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Μάλλον δεν πήραν χαμπάρι τα στελέχη του πασοκοσυριζα ότι με συσκέψεις δουλειά δεν γίνεται.

Προκαλεί ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Μήπως ο σχεδιασμός πρόκλησης της Χώρας μας από κοινού με την Τουρκία άρχισε να υλοποιείτε;

Προφανώς μόνο η Ελληνική διπλωματία εξεπλάγη από την στάση της Αλβανίας και ποιο συγκεκριμένα του ίδιου του Πρωθυπουργού της που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει την Ακρόπολη Αλβανική, την στιγμή που αναλυτές εδώ και καιρό μιλούν για κοινό σχέδιο πρόκλησης με την Τουρκία.

Δυστυχώς για τούτον τον δύσμοιρο τόπο, οι Έλληνες πολίτες, επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει μία κυβέρνηση η οποία δεν έχει σαφή Εθνικό σχεδιασμό.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΙ;

Όπως δείχνουν τα πράγματα η Ξάνθη διαθέτει και μάγους αφού κάποιοι λένε με ακρίβεια χιλιοστού ότι ξέρουν τι ψήφισε ο καθένας.

Μήπως οι εν λόγω μάγοι της Ξάνθης μπορούν να μας πούνε πότε θα τελειώσει η οικονομική κρίση;

ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ

 

Μα καλά αυτοί οι άνθρωποι που κυβερνούν τον τόπο δεν καταλαβαίνουν τίποτε; Άντε και δεν πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις, μόνο αυτές που κάνει η Αυγή και που δείχνει το ΣΥΡΙΖΑ κοντά στα ποσοστά του Τσαουσέσκου και των ομοίων του. Τον κόσμο που βρίζει όλη την ημέρα δεν τον ακούνε;

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ;

Το δημόσιο χρωστά 328 δις οι ιδιώτες χρωστούν 230 δις και πάει λέγοντας. Μάλλον είναι καιρός να αλλάξουμε Χώρα γιατί εδώ θα κάνουμε πλούσια και την …Μιχαλού.

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Μετά το κοινωνικό Ιατρείο, το κοινωνικό φαρμακεία, την τράπεζα της αγάπης, την οικονομική στήριξη των αδυνάτων της Ξάνθης, την περίθαλψη των γερόντων,  τώρα και το κοινωνικό φροντιστήριο.

Δηλαδή η Μητρόπολη της Ξάνθης, ταΐζει τόσους αδύναμους συμπολίτες μας, ελέγχει για την υγεία τους, τους περιθάλπει, μαζεύει τα γερόντια επάνω στο θέρετρο, φροντίζει και για την μόρφωση των αδύναμων Ξανθιωτών.

Αυτά βλέπει ο Φίλης και προσπαθεί να τους εξοβελίσει.

Αυτά που δεν μπορεί να κάνει η κυβέρνηση που είναι και η δουλειά της, τα κάνει μία Μητρόπολη.

Να πούμε όμως στον κ. Φίλη, ότι οι παπάδες και οι Μητροπολίτες της Χώρας, (τουλάχιστον η πλειονότητα), «τσοντάρουν» από τον μισθό τους για να συντηρηθούν όλα αυτά σε αντίθεση με τους Υπουργούς, όπου εκτός από τα «δωράκια» προς τον εαυτό τους με λεφτά των φορολογουμένων, τις αποζημιώσεις τους τις κάνουν «ντόλτσε βίτα».