Ανάμεσα σε ψευδομουφτήδες και εγκάθετους της Άγκυρας – Παρόντες στην εκδήλωση και οι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Ιλχάν Αχμέτ

Για να συμπληρώσω και εγώ με την σειρά μου στο πολύ καλό ρεπορτάζ της Φωνής της Ροδόπης, ότι μεταξύ των “εκλεκτών” προσκεκλημένων του Τούρκου προξένου που γιόρταζε την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, την στιγμή που ο πρόεδρος αυτής της “δημοκρατίας” Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν,  ζητά να καταλάβει μέχρι και την Θεσσαλονίκη, ήταν και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.

Για να καταλάβει ο μέσος Ξανθιώτης, ένας δήμαρχος της Κομοτηνής και της Ξάνθης πήγε να συγχαρεί τον εκπρόσωπο της εχθρικής χώρας, για τα γενέθλια της “δημοκρατίας” τους.

Άφερημ Γ. Τσιτιρίδη. Τόση ματαιοδοξία και λατρεία για την καρέκλα της εξουσίας;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ “ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ”

Τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τους παράγοντες της Άγκυρας στην περιοχή επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση του τουρκικού Προξενείου με αφορμή τη συμπλήρωση 93 ετών από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας.

Ο κ. Πετρίδης τίμησε την πρόσκληση του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής κ. Αλή Ριζά Ακιντζί και συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Λεβέντ Ισμαήλ και την πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης «Ν. Τσανακλής» κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου «γιόρτασε» την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής δημοκρατίας.

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ - ΧΟΥΣΕΪΝ ΖΕΪΜΠΕΚ

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ - ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ - ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ - ΚΑΔΗ ΙΣΜΕΤ

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ - ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Παρόντες φυσικά στην εκδήλωση και οι εγκάθετοι της Άγκυρας στην Θράκη μεταξύ των οποίων οι ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μέτε αντίστοιχα, ενώ το «παρών» επίσης στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ, ο Δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών Γιάννης Σταυρίδης, ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι την ώρα που ο κ. Πετρίδης «γιόρταζε» στην Κομοτηνή την επέτειο ίδρυσης της τουρκικής δημοκρατίας ο πρόεδρος αυτής, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχωρούσε σε ακόμα μία πρόκληση εναντίον της Ελλάδας καθώς σε εκδήλωση που ελάμβανε χώρα στην Τουρκία για τον ίδιο λόγο δήλωνε χαρακτηριστικά πως«Τα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται μπροστά στη μύτη μας, το φωνάζω ήταν δικά μας. Σε αυτά τα νησιά έχουμε την ιστορία μας, τα μνημεία μας, τα τζαμιά μας. Γιατί ενοχλούνται οι Έλληνες;».

Λευτέρης Γλερίδης
facebook.com/gleridis