Πόσο ενωμένοι θα είναι την Δευτέρα;

 

Ο λόγος για την Περιφερειακή αναγέννηση που την Κυριακή καλείτε να επιλέξει τον νέο Περιφερειάρχη και παρ όλο που όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι δηλώνουν υπέρ της ενότητας της παράταξης κάθε άλλο παρά αυτό γίνεται και φυσικά υπάρχει και το σχετικό σιγοντάρισμα από τα κεντρικά του κόμματος και όποιος πιστεύει ότι δεν έχει λόγο και ανάμιξη το κόμμα της ΝΔ πλανάτε οικτρά.

Και λόγο έχει και «γραμμή» έδωσε όπως λένε για συγκεκριμένο Αντιπεριφερειάρχη  ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες μας τα έχει καλά και με το Προξενείο.

Όπως μάλιστα επιμένει η πηγή μας, έχει «δεμένο» το μεγαλύτερο κομμάτι των περιφερειακών συμβούλων της μειονότητας και όλοι γνωρίζουν με «εντολή» τίνος και απ ότι μαθαίνουμε έχει και τον «μπερντέ» να οδηγήσει την παράταξη με την στήριξη του κόμματος στις ερχόμενες εκλογές.

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε αν είναι γνώστης της ενορχήστρωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σίγουρα όμως όλο αυτό το παρασκήνιο, εκτιμούμε ότι δεν αρέσει στους ψηφοφόρους της Περιφέρειας.

Σαφώς και είναι εσωκομματικό παιγνίδι της ΝΔ η εκλογή περιφερειάρχη.

Ποτέ  οι δημοτικές και οι περιφερειακές εκλογές δεν ήταν αυτοδιοικητικό παιγνίδι και το ξέρουν όλοι.

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν να κάνουν με τον τόπο που γίνονται, μάλλον κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.