Ξαφνική αγάπη για το περιβάλλον από τον ΣΥΡΙΖΑ Χαράτσι στις πλαστικές σακκούλε 5-10 λεπτά

 

Επειδή όλοι είσθε καχύποπτοι και πιστεύεται ότι η κυβέρνηση κάνει ότι κάνει, σαν πιστό στρατιωτάκι των δανειστών μας, αμέσως να την παρεξηγήσετε.

Βεβαίως και έγινε περιβαλλοντολόγα μη σας πω και… οικολόγα. Βεβαίως ενδιαφέρετε για το περιβάλλον και το αποδεικνύει έμπρακτα. Για ρωτήστε τους οικολόγους…πράσινους, (Δεν εννοούμε τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που συνδράμουν α…φιλοκερδώς στο έργο τούτης της κυβέρνησης). Τους κανονικούς πράσινους λέμε,  που συμμάχησαν μαζί της, θα σας το πούνε. Μόνο υπουργείο που δεν τους έδωσε.

Έτσι λοιπόν για να σοβαρευτούμε λίγο,  περιβαλλοντικό οίστρο έπιασε την κυβέρνηση που σκέπτεται ακόμη και πρόστιμο να βάλλει σε αυτούς που δεν έχουν περιβαλλοντική συνείδηση.

Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε πώς είναι στις προθέσεις τις κυβέρνησης να βάλει κάτι σαν…χαράτσι να το πει κανένας; Συμμόρφωση; Διαπαιδαγώγηση περί τα περιβαλλοντικά να το πει κανένας; Όπως και να το πει κανένας η ουσία είναι μία.

Όποιος χρησιμοποιεί πλαστικές σακούλες από τα σούπερ μάρκετ θα πληρώνει την σακούλα 5-10 λεπτά, ανάλογα πώς θα ξυπνήσει το «χαμογελαστό παιδί»…ο υπουργός των οικονομικών λέμε ή ο Αλεξιάδης.

Αν κοιμηθεί αριστερά το χαράτσι στην σακούλα θα είναι 5 λεπτά αν κοιμηθεί δεξιά μεριά μπορεί να φτάσει τα 10 λεπτά.

Και μην τολμήσει κανένας να κατηγορήσει αυτήν την λαοπρόβλητη κυβέρνηση ότι προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να πληρώσει τους δανειστές…βεργούλες που σας δείρανε.