1η Νοσηλευτική Διημερίδα Μακεδονίας – Θράκης

 

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης σε συνεργασία με το 2ο Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας και Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης-Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, διοργανώνει την 1η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα  Μακεδονίας – Θράκης με θέμα:

untitled-paral-11222«Η Νοσηλευτική στα χρόνια της κρίσης,

θεμελιώνοντας προκλήσεις για το μέλλον».

στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2016 στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Ελισσώ – Ξενία με παράλληλη αίθουσα στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης- Αρχοντικό «Grand Maison» (οικία γέννησης Μ. Χατζιδάκι).

Η Διημερίδα αποτελεί μια επιστημονικού περιεχομένου εκδήλωση, με συγκεκριμένες επιστημονικές θεματικές ενότητες όπως: παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, επείγουσα και εντατική νοσηλευτική, δημόσια υγεία, επαγγελματικά θέματα, καθώς επίσης διοίκηση, οικονομικά και πληροφορική της υγείας. Κινητήρια δύναμη της Διημερίδας θα αποτελέσει η διάθεση ανταλλαγής ιδεών και νοσηλευτικών εμπειριών.

Σας προσκαλούμε για να προβληματιστούμε στις νέες  προκλήσεις της Νοσηλευτικής Επιστήμης που εγείρονται σε εποχές κρίσης, όπως αυτές που ζούμε και μέσα από διάλογο και την ενεργή συμμετοχή στις εργασίες της Διημερίδας να προτείνουμε λύσεις, προσβλέποντας με αισιοδοξία στο αύριο.