Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ζητά την ψήφο τών Συμβούλων για την θέση του Περιφερειάρχη.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Πατακάκης Αργύρης ζητά την στήριξη, όπως ο ίδιος αναφέρει, των Περιφερειακών Συμβούλων της διοικούσας παράταξης για την ανάδειξη του στο τιμόνι της Περιφέρειας ΑΜΘ μετά τον αδόκητο χαμό του Γ. Παυλλίδη.

“Με αίσθημα ευθύνης και την υποστήριξη του συνόλου των περιφερειακών συμβούλων της Δράμας, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Το κενό που άφησε ο αείμνηστος φίλος, συνεργάτης και συναγωνιστής, ο Περιφερειάρχης μας, Γιώργος Παυλίδης είναι μεγάλο.
Με οδηγό το έργο του, καλούμαστε να συνεχίσουμε, ενωμένοι, με ήθος και δημιουργικότητα, την προσπάθεια να καταστήσουμε την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. πρωταγωνίστρια.
Με την υποψηφιότητα μου θέλω να ενώσω την Περιφερειακή Αναγέννηση στο κοινό όραμα.
Πιστεύω στην άσκηση της διοίκησης με ανοιχτές πόρτες.
Πιστεύω και υπηρετώ την διοίκηση που ακούει και συνομιλεί με την κοινωνία.
Η εμπειρία που απέκτησα από την 20ετή και πλέον πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι αρχές και η αποτελεσματικότητα μου, συναινούν στο ότι μπορώ να ανταποκριθώ με αξιώσεις σε αυτήν την θέση ευθύνης.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε το ξεχωριστό έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με πίστη στις δυνατότητες του ακριτικού μας τόπου.
Το όραμά μου για την περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. είναι ευθύνη όλων μας.”