ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΥΛΙΚΕΙΑ

 

Παρόλο που ο νέος πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Χ. Μούρκας ανέλαβε τα καθήκοντα του μέσα στον Αύγουστο, σε μία νεκρή στην ουσία περίοδο λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, άρχισε να υλοποιεί τις προτεραιότητες που ανέλαβε και συνοψίζονται στην καθαριότητα των Γυμνασίων και Λυκείων, την θέρμανση και φυσικά την ύπαρξη των κυλικείων.

untitled-paral-11222Ποιο συγκεκριμένα λειτουργούν τα κυλικεία που δημοπρατήθηκαν στο 1ο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και δρομολογούνται τα κυλικεία στο 5ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο.

Πληρώνονται οι καθαρίστριες άμεσα για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και δεν σημειώνεται κάτι αρνητικό με την θέρμανση στα σχολεία.

Προτεραιότητα της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής είναι να μην μείνουν απλήρωτες οι καθαρίστριες, να μην κρυώσουν οι μαθητές, να μην τους λείψουν τα κιλικία και κυρίως οι διευθυντές των σχολείων να μπορούν να ανταπεξέρχονται στην καθημερινή λειτουργία των σχολείων τους.

Για αυτό τον λόγο ετοιμάζεται μέσα στον Νοέμβριο η χρηματοδότηση τους.

Μήπως οι Ξανθιώτες αυτό δεν θέλουν; Τα παιδιά τους να κινούνται σε ένα καθαρό σχολείο, να έχουν την ζέστη τους και το κυλικείο τους.