Παρέμβαση παρουσία δημάρχου στον πεζόδρομο απέναντι από το Ζήτα Παλάς

 

Με τον αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Ηλιάδη «Αλλά μπρατσέτα», ο δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, ανεξάρτητα από τα καυστικά σχόλια συγκεκριμένης μερίδας μέσων ενημέρωσης που μπερδεύουν την δημοσιογραφία με την τσέπη τους, δηλώνει αποφασισμένος να περπατήσει γειτονιά την γειτονιά στην Ξάνθη για να δει «ιδίοις όμασι» που πονάει και άμεσα να δώσει εντολή – πολλές φορές- παρουσία του, οι  τεχνικές υπηρεσίες  κάνουν τις παρεμβάσεις που χρειάζονται.

Έτσι σήμερα το μεσημέρι,  πίσω από τον παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ, βρέθηκε  ο δήμαρχος μαζί με τον αντιδήμαρχο του και με κλιμάκιο τεχνικών για να στηρίξουν τις τετράγωνες πέτρες του πεζοδρόμου.

Ακούσαμε τον δήμαρχο να λέει με αφορμή τα επικριτικά δημοσιεύματα του τελευταίου καιρού: Δεν θα με «σπάσουν» όσο και αν με χτυπάνε.

Τι ακριβώς εννοούσε δεν το γνωρίζουμε.

img_20161021_112810

Εκείνο όμως που εμείς θέλουμε να πούμε είναι ότι η xanthitimes.gr όταν καταγράφει κάτι αρνητικό είναι από τα πρώτα τοπικά μέσα ενημέρωσης που καυτηριάζουν την δημοτική αρχή αλλά όταν όμως η δημοτική αρχή κάνει κάτι θετικό  το αναδεικνύει και θα το επιβραβεύει και ο λόγος είναι γιατί εμείς είμαστε ακηδεμόνευτοι σε σχέση με άλλους που αντί να ασχολούνται με την παραγωγή έργου της δημοτικής αρχής, λοιδορούν το μέσο ενημέρωσης. Τέτοια ενημέρωση δεν την θέλουμε και δεν θα την επιδιώξουμε.

Ο λόγος είναι γιατί ποτέ δεν μπερδεύουμε την δημοσιογραφία με την τσέπη μας.

Συγχαίρουμε την δημοτική αρχή που σήμερα ασχολήθηκε με μία ξεχασμένη περιοχή παρ όλο που πολοί συνδημότες μας, ποδηλάτες αλλά και παιδιά επισκέπτονται, αν μάλιστα, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Ηλιάδης ο χώρος που περικλείεται από έναν πανέμορφο πεζόδρομο δεν ήταν ιδιωτικός, θα γινόταν ίσως ένα από τα καλλίτερα πάρκα στην Ξάνθη. «Δυστυχώς όμως, όπως ανέφερε, μόλις ξεκινήσαμε τον εξωραϊσμό, συνδημότης μας αξίωσε να σταματήσουμε τα έργα γιατί όπως αποδεικνύει με έγγραφα του είναι ιδιωτικός χώρος».