Θα κάνουμε μία προσπάθεια να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί ο μικρός Τσαουσέσκου του ελέγχου της ενημέρωσης.

Λέει ο κ. Παπάς ότι θα γίνει ο χαμός για τους νέους παίχτες. Για να καταλάβουμε ποιος τους έφερε και γιατί; Μήπως για να μοιράσει την πίτα; Μήπως για να αποκτήσει η κυβέρνηση δική της φωνή; Άλλωστε δικός τους βουλευτής το παραδέχτηκε.

Ποιος υποχρέωσε τον κύριο Παπά να εισπράξει χρήματα ενώ ο νόμος δεν ήταν βέβαιο ότι θα τύχη της έγκρισης του ΣτΕ; Αλήθεια ποιος τον “έπιασε” από το λαιμό να εισπράξει; Ποιος τον υποχρέωσε να κάνει τον διαγωνισμό; Σε αυτά τα κανάλια τα “παράνομα” δεν έβγαινε προεκλογικά; Τον βόλευαν τότε;

Στο κάτω κάτω της γραφής δεν του απαγόρευσε  κανένας να δώσει τις άδειες στους παλιούς υποχρεώνοντας τους να πληρώσουν και αν ήθελε και μπορούσε, ας έβαζε και νέους παίχτες στο τηλεοπτικό παιγνίδι.

Κάτι άλλο που αποδεικνύει την ακαταληλόλητα της απλής σκέψης είναι ότι κατηγορεί από την μία τους παλιούς καναλάρχες σαν διαπλεκόμενους, αλλά δεν έκανε κάτι για να το αποδείξει και να τους στείλει στον εισαγγελέα. Προφανώς δεν γνωρίζει ότι η κυβέρνηση δεν καταγγέλλει αλλά μέσω των θεσμών του κράτους στέλνει στο δικαστήριο αυτούς που παραβαίνουν τον νόμο.

Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Από την πλευρά της ΝΔ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Μακάριος Λαζαρίδης σχολίασε τη συνέντευξη Παππά με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Τwitter: «Ο @nikospappas16 ζητάει στον #skai συναίνεση για να ρίξει «μαύρο» στα κανάλια! Συνενόχους σε αυτό δεν θα βρει.Ας το καταλάβει καλά. #fygete».