Αν είχαν λίγη τσίπα θα είχαν παραιτηθεί

Μου λέει φίλος χθες το απόγευμα, κάνοντας αναφορά στα πολλά άρθρα της xanthitimes.gr, σχετικά με την αδικαιολόγητη και «περίεργη» ανοχή του δήμου, της Π.Ε., των εισαγγελικών αρχών και κυρίως της αστυνομίας, ότι η τόσο συχνή αναφορά στην αρθρογραφία μου σχετικά με το θέμα της βάρβαρης ηχορύπανσης από το Δροσερό και το Πούρναλικ και που καλώς ή κακώς είναι αδύνατο να μην «ακούγετε» η αλήθεια, αφού η μισή Ξάνθη βρίζει και η άλλη μισή μουρμουράει, όλοι αυτοί  που έχουν την ευθύνη της ισονομίας, αν είχαν λίγη τσίπα,  έπρεπε να είχαν παραιτηθεί.

Δυστυχώς αγαπητέ αναγνώστη της xanthitimes.gr. Και δεν έχουν τσίπα και δεν παραιτούνται για λόγους ευθιξίας, όπως θα έκανε ένα τίμιος φύλαρχος στην Ζιμπάμπουε.

Διότι αγαπητέ μου αναγνώστη, μόνο με την Ζιμπάμπουε μπορεί η Ξάνθη να συγκριθεί.

Όταν ο κάθε Ρωμά ή γύφτος, στήνει το ηχοσύστημα του στην μέση του δρόμου, με ένα ηχοσύνολο ίσα με το σπίτι του και κάνει το κέφι του, με την ανοχή της αστυνομία, του δήμου, της Π.Ε. και των εισαγγελικών αρχών κάνοντας «τσατάλια» τα νεύρα των περιοίκων, τότε πώς αλλιώς μπορεί να την συγκρίνει.

Ποιο πολύ κινδυνεύει να βρεθεί κατηγορούμενος στα έδρανα του δικαστηρίου ο πολίτης που διαμαρτύρεται για αυτήν την κατάντια και την ηχορύπανση, παρά αυτοί που την προκαλούν.

Αναρωτιέμαι απλά μήπως προσβάλλω τους Ζιμπαμπουανούς συγκρίνοντας τους με την Ξάνθη.