Περί δημοψηφισμάτων το…ανάγνωσμα. Ο λύκος και το κοπάδι

 

Άκουσον άκουσον τι τούρθε τώρα του Ερντογάν, να κάνει λέει δημοψήφισμα στην Θράκη και να αποφασίσουν οι πολίτες της να γίνουν ένα με την Άγκυρα.

Δεν εξηγείτε διαφορετικά.  Ζήλεψε από τον Τσίπρα που έκανε το δικό του δημοψήφισμα και το όχι το έκανε ναι.

Άρα με αυτήν την λογική, θα σκέφτηκε ο ερίφης,  αν η Θρακιώτες ψηφίσουν όχι θα ρωτήσω τον Τσίπρα πώς κατάφερε και το έκανε ναι και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Το δάσκαλε που δίδασκε στην εφιαλτική του έκδοση.

Πέρα από το αστείο  και εξωπραγματικού του πράγματος, μάλλον αυτοί που έχουν την ευθύνη ΥΠΕΞ και ΥΕΘΑ, θα πρέπει να τους έχουν ζώσει τα μαύρα τα φίδια αν νοιώθουν Έλληνες.

Αυτό που είπε ο Ερντογάν είναι αιτία πολέμου και καμία Χώρα στον κόσμο δεν θα…υπενθύμιζε απλά στον Ερντογάν ότι η Θράκη είναι Ελληνική και η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη.

Αν θέλουμε να πάψει ο Ερντογάν να προκαλεί την Χώρα μας, θα πρέπει να ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα από την Θράκη.

Πρέπει να «ξηλωθούν» βουλευτές που δηλώνουν Τούρκοι την ώρα που αγορεύουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο, να ξηλωθούν περίπου 2000 έτοιμοι τουρκόφρονες – στρατιώτες – μαζί με τους «μουλάδες» που πληρώνονται από το Τουρκικό Προξενείο για να κρατούν άσβεστη την φλόγα του μίσους για τους «γκιαούρηδες» και επιτέλους, να επιβληθεί η ισονομία και η ισοπολιτεία σε όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαιρέτως και όποιος δεν συμμορφώνετε να έρχεται αντιμέτωπος με τους νόμους του κράτους.

Διαφορετικά, όπως λέει το «μασάλι» μία φορά ο «λύκος» θα μπει στο κοπάδι και θα το κατασπαράξει.