Γινόμαστε κουραστικοί, όμως ας αρχίσουμε από τα μικρά.

Αυτό το φρεάτιο της ΔΕΥΑΞ είναι ανοιχτό πάνω από ένα μήνα και περνάει πολύς κόσμος από αυτό το σοκάκι που είναι η οδός ή η πάροδος της Κουντουριώτου που εδώ και δύο χρόνια προσπαθεί ο δήμος-τουλάχιστον έτσι λέει- να ξεκαθαρίσει αν είναι οδός ή πάροδος, είναι επικίνδυνο για τους κατοίκους και διερχόμενους του Πούρναλικ. Ελπίζουμε ότι στην επόμενη πενταετία που θα ξαναβγεί στην διοίκηση του δήμου η παρούσα δημοτική αρχή να λύσει το πρόβλημα.

Από αυτό το σοκάκι που βρίσκεται στο Πούρναλικ, όπου οι κάτοικοι του ηχορυπαίνουν ασύστολα με την ευλογία της αστυνομίας, του δήμου, των εισαγγελικών αρχών, υπάρχει αυτό το φρεάτιο ανοιχτό.

Από αυτό το σοκάκι περνούν γέροι και παιδιά.

Αντιλαμβάνεται κανένας ότι αν ένας υπερήλικας πέσει  εκεί μέσα, με το λιγότερο κακό που μπορεί να βγει είναι κάποιο σπασμένο κόκκαλο. Αν δε πέσει κάποιο παιδί, είτε με τα πόδια, είτε με το ποδήλατό του, τρομάζει κανείς στην σκέψη τι μπορεί να γίνει και αλίμονο στους γονείς που το παιδί τους θα πάθει κακό.

Παρακαλείτε η ΔΕΥΑΞ να παρέμβει άμεσα πριν θρηνήσουμε θύματα.

Θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ όψη ότι το σοκάκι δεν φωτίζεται.

Η δικαιολογία ότι οι ρωμά παίρνουν τα καπάκια ή τις σχάρες των όμβριων υδάτων και τις πουλάνε, είναι αδιάφορο.

Με αυτήν την λογική αν μία σχάρα κλαπεί από την 28ης Οκτωβρίου,  ο κίνδυνος θα παραμένει “ανοιχτός” μέχρι να συγκινηθεί ο δήμος;

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε ή αναπληρωτή του, Κ. Παπαδόπουλε, εκείνος ο υπάλληλος με μηχανάκι, που θα γυρνούσε όλους τους δρόμους της Ξάνθης και θα σημείωνε τις βλάβες στο οδικό δίκτυο, στο ηλεκτρολογικό, στο δίκτυο της ΔΕΥΑΞ και γενικά ότι πρέπει να επισκευαστεί που είναι;

Μήπως επειδή ήταν ιδέα του Τσέπελη απορρίφθηκε;

img_20161015_130617

img_20161015_130639