Δεν θέλουμε την αγάπη κανενός. Την δουλειά μας να κάνουμε. Δουλειά μας είναι η ενημέρωση

 

 

Ψάξαμε τον δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου στο τηλέφωνο αρκετές φορές για να ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημα του στο αρμόδιο υπουργείο για περισσότερες θέσεις κοινωνικής εργασίας, και να μας πει κάτι παραπάνω για την πολύ καλή πρωτοβουλία να φιλοξενήσει στον δήμο του την μεγάλη έκθεση απολιθωμάτων. Περισσότερο τον αναζητούσαμε για να τον συγχαρούμε.

Άλλωστε, δεν είναι μικρό πράγμα ένας περιφερειακός δήμος να φιλοξενήσει μία τέτοια έκθεση.

Ο αγαπητός  δήμαρχος ξαφνικά, εδώ και καιρό δεν σηκώνει το τηλέφωνο γιατί του ασκήσαμε κριτική.

Θα πούμε στον αγαπητό δήμαρχο ότι λέμε σε όλους που όταν δεν γράφουμε κάτι καλό μας απειλούν με δικαστήρια ή δεν μας σηκώνουν το τηλέφωνο.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει ο κ. Μίχογλου με την xanthitimes.gr, μία ηλεκτρονική εφημερίδα που την διαβάζουν μερικές χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά, πραγματικά νούμερα, όχι «πειραγμένα» και «μουσαντένια», ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να γίνουμε φίλοι ούτε με τον ίδιο, αλλά ούτε με κανέναν που σκέπτεται με αυτόν τον τρόπο.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δικαίωμα στην πληροφόρηση έχουν όλοι οι πολίτες και φυσικά κανένας δήμαρχος, βουλευτής ή Υπουργός, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να την στερήσει από τους πολίτες.

Καλά κάνει ο κ. Μίχογλου και δεν γουστάρει την φάτσα μας.

Όμως, είναι καλό  να ενημερώσει πρώτα τους δικούς του συνδημότες.

Μπορεί να έχει δικά του κανάλια για να περνάει τις όποιες πολιτικές του, άλλωστε είναι τόσο μικρή η Ξάνθη,  αλλά θα του θυμίσουμε ότι δικαίωμα στην ενημέρωση έχουν όλοι.