Την συντριπτική παράδοση με το μέρος του έχει ο Ολυμπιακός στις αναμετρήσεις του με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Κι ένα αήττητο σερί, που μετρά πλέον 14 χρόνια! Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στο συγκεκριμένο γήπεδο ήταν για τη σεζόν 2001-02 με 3-1, ενώ την ήττα είχαν γνωρίσει και την προγούμενη σεζόν με 2-1. Έκτοτε μετρούν 14 ματς αήττητοι, με 11 νίκες και μόνο 3 ισοπαλίες!

Είναι επίσης χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων αναμετρήσεων όλα αυτά τα χρόνια, το γεγονός ότι μπαίνουν αρκετά γκολ. Μόνο ένα ματς έχει λήξει 0-0 κι άλλο ένα 0-1. Στα 14 χρόνια, τα 11 ο Ολυμπιακός έχει πετύχει πάνω από 2 γκολ και από αυτά σε 6 ματς έχει βάλει 3 και 4 γκολ.

Όσο για τα τελευταία χρόνια, ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι αυτός που έχει ανοίξει έναν «λογιαριασμό», καθώς σκόραρε και πέρυσι και πρόπερσι.
Και κάτι ακόμη σημαντικό… Την τελευταία τετραετία όλα τα γκολ του Ολυμπιακού έχουν μπει στο β’ ημίχρονο, με εξαίρεση μόνο ένα, τη σεζόν 2012-13, που όμως ήταν αυτογκόλ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοράρει 9 φορές, τις 8 στο β’ ημίχρονο συν το αυτογκόλ του Σπυρόπουλου.