Δ. Σαλτούρος: «Στηρίζω ΝΔ.

Όλα είναι ανοιχτά»

 

Σε τηλεφωνική μας συνομιλία με τον πρώην βουλευτή Δ. Σαλτούρο καταγράψαμε την δήλωση του ότι στηρίζει την ΝΔ και ότι τίποτε δεν έχει κλείσει ακόμη σχετικά με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη.

Σε όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί το τελευταίο καιρό σχετικά με  την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην  Ξάνθη, ακόμη, όπως σημείωσε ο ίδιος με νόημα, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε  με τις υποψηφιότητες της ΝΔ στην Ξάνθη.

Ο κ. Σαλτούρος τόνισε  με νόημα ότι σχετικά με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη είναι όλα ανοιχτά και ότι  ακολουθούν αρκετές εκπλήξεις.

Το τελευταίο, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν το καταλάβαμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι για να το λέει αυτό κάπου το στηρίζει.

Άλλωστε έχει και μία βάση όλο αυτό, αφού από παντού στην Ξάνθη, ξεπηδούν υποψήφια «φυντάνια» για το ψηφοδέλτιο.

Αλήθεια όλα αυτά τα ονόματα της ΝΔ της Ξάνθης που ξεφυτρώνουν και από ένα κάθε μέρα σαν τα μανιτάρια, που ήταν τον ενάμιση χρόνο που ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης βάλλει κατά δημοσιογράφων, κατά πατριωτών, το Υπουργείο πολιτισμού ενισχύει συλλόγους στην Ξάνθη λόγω «κολητιλικιών», το νοσοκομείο καταρρέει και χιλιάδες άλλα πολιτικά θέματα που ανέκυψαν από την «δράση» των κομματικών και κοινοβουλευτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη;

Μυρίστηκαν «νίκη» και ξεμύτισαν;

Να υποθέσουμε ότι ο Δ. Σαλτούρος είναι ποιο ευπρόσδεκτος στην ΝΔ από κάποιους ευκαιριακούς Νεοδημοκράτες;