Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 11/10/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

«Χαρά που δεν μοιράζεται, γρήγορα ξαποσταίνει»! Με την σύνοδο Ερμή-Δία η ζωή σου αποκτά προοπτικές και σίγουρα μπορείς να πετύχεις εύκολα έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου, αφού η ημέρα προσφέρεται για να ζητήσεις εξυπηρετήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως φρόντισε να καρπωθείς άμεσα όσα σου «τάζουν», πριν «πετάξει το πουλάκι»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και σου ζητά να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης».Ερωτικά

Ξέρεις καλά ότι για να κτιστεί μια σοβαρή σχέση θέλει χρόνο και κόπο. Ίσως λοιπόν να σου γίνει μια πρόταση με κοινωνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα αλλά αυτό δεν αρκεί για να σου εξασφαλίσεις την ευτυχία. Αν όμως στοχεύεις απλά στο να περάσεις καλά, τότε οκ.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
«Εργασία και χαρά»! Η Σελήνη στον Υδροχόο σου ζητά να αναλάβεις πρωτοβουλίες με «κόντρα καιρό» αλλά ευτυχώς για σένα τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα από όσο περίμενες. Κι αυτό γιατί η σύνοδος του Ερμή με τον Δία προσφέρεται για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα, να προμηθευτείς εξοπλισμό ή να αναζητήσεις εργασία. Μπορεί βέβαια και να σου δώσει την άνεση να ξεκουραστείς, αφήνοντας κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις.

Ερωτικά
Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης ή προβληματίζεσαι για την πραγματική αξία ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να «δέσεις» μια κατάσταση και να της δώσεις προοπτικές «αποκατάστασης»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
«Ρόδα είναι και γυρίζει»! Οι συνθήκες σε βοηθούν να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ίσως μάλιστα λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον η σύνοδος του κυβερνήτη πλανήτη σου, του Ερμή, με τον Δία μπορεί να φανεί γενναιόδωρη και με σένα, συμβάλλοντας σε κοινωνικά και οικονομικά οφέλη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καθιστώντας την μέρα σου πολύ πιο «μεστή» κι ενδιαφέρουσα.

Ερωτικά
Νοιώθεις καλά, κάτι που καθρεφτίζεται και στους γύρω σου, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Επειδή όμως ο καθένας μπορεί να έχει στο μυαλό του… άλλα πράγματα, καλό είναι να εξηγήσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι η χαρά σου δεν σηματοδοτεί κάποιου είδους «ευκολία» ή «ελαφρότητα»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
«Γεννάνε και τα κοκόρια του»! Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σε γεμίζει με αισιοδοξία, με αποτέλεσμα να βλέπεις παντού ευκαιρίες κι όχι πως δεν υπάρχουν αλλά θα πρέπει να ξεχωρίσεις εκείνες που πραγματικά αξίζουν. Επιπλέον, κάποια θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, φαίνεται να έχουν θετική εξέλιξη, ιδιαίτερα σε σχέση με το υλικό τους σκέλος. Παράλληλα η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αναζητήσεις νέους πόρους ή χρηματοδότες, ώστε να νοιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε βοηθά να νοιώσεις όμορφα δίπλα σε ένα πρόσωπο που το αγαπάς και το νοιάζεσαι. Επειδή μάλιστα τα αισθήματα είναι αμοιβαία, μην διαστάσεις αν σου ζητηθεί να κάνεις το «μεγάλο βήμα» για κάτι ακόμη πιο σπουδαίο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Γενικά
«Ας’ το πάνω τους»! Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει να εξαρτάσαι περισσότερο από τις βουλές των άλλων, ευτυχώς όμως δεν αναμένονται «παρατράγουδα». Το αντίθετο μάλιστα, αφού, η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα και συμβάλλει σε μια άνετη καθημερινότητα μακριά από έγνοιες και σκοτούρες. Ακόμη, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια ή την έναρξη ενός κύκλου σπουδών αλλά και την αγορά συσκευών που θα κάνουν ευκολότερες τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση δεν έχεις παρά να ζήσεις τον έρωτα σου σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, μπορεί μεν να λάβεις ή να αφήσεις πολλές υποσχέσεις αλλά το πιθανότερο είναι να μην συμβεί κάτι ουσιαστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
«Και του πουλιού το γάλα»! Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική «ανάταση», ή στο να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ, όχι όμως τόσο μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη! Καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις που μπορεί να «ακυρώσουν» το πλεονέκτημά σου, αφού οι εύκολες λύσεις είναι εκείνες που προηγούνται. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αυξήσει μεν τον φόρτο εργασιών σου αλλά τα αποτελέσματα θα σε ικανοποιήσουν πλήρως.

Ερωτικά
Η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης είναι εκείνο που αναμένεται να σε απασχολήσει περισσότερο σαν πιθανότητα, αφού μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα ή να έχεις μια συνάντηση που θα καλλιεργήσει αυτό το κλίμα. Μπορεί όμως να πρόκειται και για την γνωριμία σου με ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
«Άστρο λαμπρό σε οδηγεί»! Γύρω σου βλέπεις παντού σημάδια που σε ενθαρρύνουν να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι όμως να αξιοποιήσεις άμεσα αυτήν την δυναμική και να μην μείνεις στα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις, χωρίς να κάνεις τίποτε ουσιαστικό. Επιπλέον, η σύνοδος του Ερμή με τον Δία μπορεί να σε οδηγήσει σε τυχερά συναπαντήματα με πρόσωπα που έχουν όλη την καλή διάθεση αλλά και την δυνατότητα να σε βοηθήσουν και να σε κάνουν να νοιώσεις όμορφα.

Ερωτικά
Αν αναρωτηθείς για το πλήθος των θαυμαστών ή των θαυμαστριών που σε προσεγγίζει, να ξέρεις ότι δεν θα είναι η… τελευταία φορά! Κι επειδή ακριβώς έχεις μπροστά σου ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές, μην βιάζεσαι να δεσμευτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

«Τίποτα δεν χαλάει ένα παιχνίδι περισσότερο, από εκείνον που το παίρνει στα σοβαρά»! Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, όχι όμως για κακό, ίσα-ίσα που τελικά θα το… γιορτάσεις δεόντως! Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Δία μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη παρασκηνιακών κινήσεων, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Δεν αποκλείεται όμως να «βγάλει» στην επιφάνεια κι ένα πρόβλημα υγείας, ώστε να λάβεις έγκαιρα τα μέτρα σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου κάνει… ότι περνά από το χέρι της για να νοιώσεις όμορφα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι αν είσαι μόνος/η, τότε ετοιμάσου για να υποδεχθείς μια παλιά σου αγάπη που ανακάμπτει δριμύτερη για να σου προσφέρει εκ νέου κάποιες αξέχαστες στιγμές!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Μια «χαλαρή» συμπεριφορά από πλευράς σου είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί από κάποιους/ες άλλους/ες και τελικά να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα από το πουθενά. Σκέψου όμως ότι… απλά υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν διαφορετικά…

«Τύχη βουνό»! Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία αλλά και η Σελήνη στον Υδροχόο προάγουν τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα, η ένταξη σου σε μια συλλογική προσπάθεια να εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδια σου κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση καλό είναι να την αποδεχθείς. Επιπλέον, μπορεί να χαρείς για τις εξελίξεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην ανακάλυψη ενός παλαιού αντικειμένου αξίας.

Ερωτικά
Μια «χαλαρή» συμπεριφορά από πλευράς σου είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί από κάποιους/ες άλλους/ες και τελικά να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα από το πουθενά. Σκέψου όμως ότι… απλά υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν με διαφορετικούς κώδικες συμπεριφοράς κι ας λήξει εκεί το θέμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

«Η φύση δίνει την αξία και η τύχη την βάζει σε ενέργεια»! Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις άμεσα έναν από τους βασικούς σου στόχους, αρκεί βέβαια να… πιστέψεις ότι κάποια πράγματα είναι τυχερά και δεν εξαρτώνται τόσο από τους κόπους που έχεις καταβάλλει. Επιπλέον, αν δυσκολεύεσαι κάπου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις την συνδρομή ενός «ισχυρού» ατόμου που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να αυξηθεί το εισόδημα σου.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να «καταστρατηγήσει» κάποιους κανόνες συμπεριφοράς αλλά σήμερα «τα παιδία παίζει» και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις το καλό κλίμα. Ακόμη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα θα συμβάλλει στο βρεθείς πολύ πιο… κοντά με έναν φίλο ή μια φίλη!

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

«Μην ενθουσιαστείς αν φτιάξεις σε μια μόνο μέρα ένα παζλ που γράφει από 2 έως 4 έτη»! Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, την ίδια στιγμή που, η σύνοδος του Ερμή με τον Δία προσδίδει στην καθημερινότητα σου έναν πιο «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα. Ίσως λοιπόν περάσεις αρκετό χρόνο ασχολούμενος/η με πράγματα που από κάποιους/ες δεν θεωρούνται «σοβαρά», από την στιγμή όμως που περνάς καλά, οι γνώμες περιττεύουν. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά
Όντας σε ένα «καθεστώς» συναισθηματικής αστάθειας δεν αποκλείεται να προβείς σε επιπολαιότητες αλλά εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το να μην προκαλέσεις ένα πρόσωπο που διακρίνεται για την ευαισθησία του, αφού εύκολα μπορεί να περιπέσεις σε… αμηχανία!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
«Με τα λεφτά των άλλων»! Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία σου παρέχει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και σου «ανοίγει την όρεξη» για επιπλέον αγορές, καλό είναι όμως να μην κάνεις κάποια κίνηση αν πρώτα δεν λάβεις στο… χέρι τα αναμενόμενα! Ακόμη καλό είναι να μην αρχίσεις να ξοδεύεις «δεξιά κι αριστερά» αλλά να ξεκινήσεις από την κάλυψη αναγκών που σχετίζονται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, αφού αυτό επιτάσσει η Σελήνη στον Υδροχόο.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα τονίζει την τάση σου να «περιθάλψεις» πρόσωπα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξει και ο/η τυχερός/η που θα αποκομίσει κάτι πολύ περισσότερο από μια στοργική αγκαλιά!

astrology.gr