ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

 

Την απάντηση του δίνει ο Γκαρμπούνης Χρήστος υποψήφιος βουλευτής με την Δημοκρατική Συμπαράταξη Ξάνθης στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές σε όσα ακούγονται από την πλευρά της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σχετικά με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Ρωτήσαμε τον Χ. Γκαρμπούνη να μας πει αν συμφωνεί με αυτό που είπε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Α. Αντωνιάδης που κάνει αναφορά στο όνομά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Χ. Γκαρμπούνης, από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ, δικαιωματικά θα είναι στο ψηφοδέλτιο.

Η απάντηση του Χ. Γκαρμπούνη μάλλον αφήνει ερωτηματικά σχετικά με το πώς θα κινηθούν τα δύο κόμματα που θα πορευτούν στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. «Το ποιοι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο θα το αποφασίσουν τα συλλογικά όργανα».

Πριν καταλήξει σε αυτήν την φράση ο Χ. Γκαρμπούνης έκανε αναφορά στις αποφάσεις του συλλογικού οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που συνοψίζοντας τες είναι: Δημιουργία τοπικής επιτροπής Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενεργοποίησης περιφερειακών συμβουλίων σε όλες της περιφέρειες της Χώρας και συγκρότηση τοπικής επιτροπής για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και όλα αυτά, όπως σημείωσε, γίνονται για να μην αιφνιδιαστούν από τυχόν απόφαση της κυβέρνησης για εκλογές.

Άρα, όπως δείχνουν τα πράγματα, το θέμα του ψηφοδελτίου στην Ξάνθη ακόμη είναι υπό συζήτηση αφού η δημιουργία των αρμόδιων τοπικών και Περιφερειακών επιτροπών έχουν αποφασιστεί στο υψηλότερο επίπεδο των δύο κομμάτων και που θα αποφασίζουν για την κατάρτιση του κοινού ψηφοδελτίου.