Με αφορμή τα εκατοντάδες Δελτία Τύπου της Αστυνομίας σχετικά με συλλήψεις αλλοδαπών οι οποίοι είναι ανακατεμένοι με το έγκλημα, η πολιτεία πρέπει να δώσει την δυνατότητα στα επιφορτισμένα όργανα της της άμεσης απέλασης των αλλοδαπών οι οποίοι δεν δικαιούνται παραμονής. 

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ; 

Το έχουμε ξαναγράψει. Οι «πρόσφυγες» όπως αρέσκεται η κυβέρνηση να αποκαλεί τους ανθρώπους που λαθραία μπήκαν στην Χώρα μας παραβιάζοντας τα σύνορα, εκτός από τους πληγέντες από τον πόλεμο, ανάμεσα τους κυκλοφορούν και εγκληματίες ή στην συνέχεια γίνονται εγκληματίες.

Επειδή στην ώρα της ανάγκης, οι λύκοι γίνονται αρνιά, η χώρα θα πρέπει να θωρακιστεί με τρόπο που να δίνεται η δυνατότητα στις αρχές που είναι επιφορτισμένες για την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια να ξεκαθαρίζουν από την αρχή ποιοι πραγματικά έχουν ανάγκη ασυλίας και ποιοι επί τόπου πρέπει να στέλνονται πίσω στις Χώρες τους.

Αντί η κυβέρνηση να προσπαθεί να θολώσει τα νερά της ανεπάρκειας της με συζητήσεις προ ημερησίας διάταξης για την διαφθορά, ας καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων και ας προτείνουν λύσεις για τους αλλοδαπούς που έχουν πλημμυρίσει την Χώρα μας και έφτασαν την εγκληματικότητα στο κόκκινο.

Δεν είναι δυνατόν να σπαταλιούνται χρήματα για φιέστες και να μην απελαύνονται άμεσα «οι μη έχοντες εργασία».