ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού», σας προσκαλεί την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, να παρακολουθήσετε το 1ο Πανξανθιώτικο παιδικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά, μεταξύ δημοτικών σχολείων και Ακαδημιών όλου του Νομού, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της Π.Α.Ε.  Α. Ο.  Ξάνθης στα Πηγάδια, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων  του εθελοντικού Οργανισμού.  

 Aς είμαστε όλοι εκεί! «Αν ενωθούμε όλοι………, θα τα καταφέρουμε»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

  1. Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016: Από ώρα 00 μέχρι ώρα 13.45΄ θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων του Νομού Ξάνθης. Στις 14.00΄θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών,  σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το απόγευμα και από ώρα 15.30΄ μέχρι 18.00΄ θα αγωνιστούν μικροί ποδοσφαιριστές από Ακαδημίες της Ξάνθης. Στις 18.10΄ θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων σε αυτούς που αγωνίστηκαν.
  2. Σάββατο 15 Οκτωβρίπου 2016: Από ώρα 30΄ μέχρι ώρα 14.30΄ θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των Ακαδημιών του Νομού Ξάνθης. Στις 14.45΄ θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών,  σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες των Ακαδημιών που αγωνίστηκαν.
  3. Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016: Στις 10΄  περίπου  θα ξεκινήσει η απονομή πλακετών στους Οργανωτές, συνδιοργανωτές, συμμετέχοντες και χορηγούς  του τουρνουά.

Διοργάνωση:

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Ξάνθης

 

Συνδιοργάνωση:

 

Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης,  Περιφερειακή ενότητα Ξάνθης

 

Δήμος Ξάνθης

 

Δήμος Τοπείρου

 

Δήμος Μύκης

 

Δήμος Αβδήρων

 

Περιφερειακή  Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής  Μακεδονίας- Θράκης

 

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης

 

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης

 

Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ν. Ξάνθης

 

Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής .