Επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν ότι η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές και βολιδοσκοπήσεις με τοπικά στελέχη με εντολή από τα κεντρικά. Το ενδιαφέρων όπως μαθαίνουμε είναι έντονο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η υποψηφιότητα του γραμματέα Α. Αντωνιάδη θεωρείται δεδομένη, η μία θέση δικαιωματικά ανήκει στον Χ. Γκαρμπούνη της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης, βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα του Φ. Καραλίδη, ήδη όπως μας λένε οι πληροφορίες μας θα μπει στην διαδικασία συζήτησης, ανεξάρτητα όμως αν δεχτεί να συμμετάσχει ή όχι στο ψηφοδέλτιο.

Με τον μειονοτικό δεν υπάρχει πρόβλημα όπως μας διαβεβαίωσε ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει ενδιαφέρων και εκεί που πονά το ψηφοδέλτιο, σύμφωνα με εκτιμήσεις, είναι στην υποψηφιότητα της γυναίκας.

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας, αλλά από την συζήτηση βγαίνει ότι δεν υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρων.

Ο Α. Αντωνιάδης όπως ανέφερε την Παρασκευή θα συγκληθεί το όργανο και θα συζητηθούν όλα τα δεδομένα και την Δευτέρα παρουσία υψηλόβαθμου κομματικού  στελέχους από τα κεντρικά, θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις και ο τρόπος που θα κινηθεί το κόμμα  τοπικά στις επερχόμενες εκλογές.