Από τότε που διέρρευσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Δ.  Σαλτούρος θα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ξάνθη, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας μάλιστα, όπως διαβάζουμε, κατευθείαν από τον Κ. Μητσοτάκη το χρίσμα, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα και αναρωτιόμαστε γιατί.

Σίγουρα δεν θα μπούμε στην διαδικασία να βγάλουμε αυθαίρετα συμπεράσματα, πιθανολογώντας απλά ότι δεν «ακούει» το τηλέφωνο λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων και επαφών όπως μαθαίνουμε.

Πάντως σε κουβέντα που κάναμε με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν. Κιατίπη, τον ρωτήσαμε  αν επίσημα τα κεντρικά του κόμματος έχουν δώσει εντολή για επαφές και βολιδοσκοπήσεις σχετικά με το ψηφοδέλτιο, δηλώνει ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και ότι επίσημα το κομματικό όργανο στον νομό δεν έχει ενημέρωση.

Άρα να υποθέσουμε ότι στην περίπτωση του Δ. Σαλτούρου τα κεντρικά όργανα κάνουν παρεμβάσεις στα «χωράφια» των τοπικών κομματικών οργανώσεων;

Έτσι θα σεβαστεί ο πρόεδρος του κόμματος την ιεραρχία και τα θεσμικά όργανα;

Εκτός αν ποια, θεωρούν ότι ο Δ. Σαλτούρος θα κινηθεί σε εκτός ΝΔ δεξαμενή για να αντλήσει ψήφους και δεν γνωρίζει η ΝΟΔΕ.

Κάτι δηλαδή σαν σταυροφόρος.

Πρόσεξε Δημήτρη μη σε σταυρώσουν.