Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης για μία ακόμη φορά οργανώνει αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στο αεροδρόμιο του Ζυγού και είναι έτοιμη να ανεβάσει και πάλι, την αδρεναλίνη των αθλητών στα ύψη.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το διήμερο της διοργάνωσης των αγώνων, θα νοιώσουν αυτήν την φορά ποιο έντονα τα συναισθήματα τους γιατί οι συμμετοχές προβλέπετε να είναι περισσότερες.

Οι Ξανθιώτες, καλούνται να στηρίξουν αυτήν την υπερπροσπάθεια της Αυτοκινητιστικής Λέσχης της πόλης.

Τo διήμερο Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης διοργανώνει στο αεροδρόμιο του Ν. Ζυγού Ξάνθης τον 2 ο και τελευταίο αγώνα: “Drag Day «0-400 & 0-200 Ξάνθης 2016»”, για το 2016. 50 αυτοκίνητα με αθλητές από όλη τη Βόρειο Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα.

Οι συμμετοχές στις μοτοσυκλέτες, με κορυφαία του Ξανθιώτη αθλητή, κατόχου του 2 ου Πανευρωπαϊκού ρεκόρ στην κατηγορία του, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20.

Η συμμετοχή σε οργανωμένους αγώνες με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, εξασφαλίζει την ασφάλεια όσων λαμβάνουν μέρος στον αγώνα, των θεατών που έρχονται για να τους δουν αλλά και όλων εκείνων που καθημερινά κυκλοφορούν στους δρόμους.

Τα χρονομετρημένα περάσματα θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα στις 18:00.

Την Κυριακή, αφού όσοι αγωνιζόμενοι το επιθυμούν δοκιμάσουν το όχημά τους, με βάση τα αποτελέσματα των χρονομετρημένων θα ξεκινήσει ο αγώνας στις 11:00 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15:00 με τις απονομές των κυπέλλων στους νικητές.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο site του συλλόγου: www.alexanthis.gr

Η Οργανωτική Επιτροπή