Παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπ/σης

 

 

Με αφορμή τις συνεχείς αντιεκπαιδευτικές παρεμβάσεις του Υπ. Παιδείας στην Β/βάθμια εκπαίδευση (επίπεδα αγγλικών, αφαίρεση υποστήριξης ερευνητικών εργασιών από ΠΕ19-20, ολιγομελή ΕΠΑΛ, ωράριο υπευθύνων εργαστηρίων κ.ά.), το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. στην Κομοτηνή , την Δευτέρα 26/9/2016 13:00μμ. Στην συγκέντρωση θα παρευρίσκονται και αντιπροσωπείες των υπολοίπων Ε.Λ.Μ.Ε. της περιφέρειας, ενώ θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την αντίστοιχη παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας που έχει οργανώσει η Ο.Λ.Μ.Ε.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να παρευρίσκονται στην κινητοποίηση ότι η ΕΛΜΕ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης στην Κομοτήνη ενώ η Ο.Λ.Μ.Ε. έχει κηρύξει 2ωρη στάση εργασίας (12.00 έως 14.00).

Κάλεσμα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση 27/09/2016

Posted: 22 Sep 2016 11:10 AM PDT

 

Ενόψει της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ που θα γίνει στην Αθήνα το Σάββατο 01/10/2016, καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφισσες/ους σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 27/09/2016 , στις 7μμ, στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου.

Κύρια θέματα αυτής της συνέλευσης είναι :

  • Οι τελευταίες αλλαγές στα Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑ.Λ.
  • Προτάσεις για το πρόγραμμα των αγωνιστικών κινητοποιήσεων ενόψει των αλλαγών στα εργασιακά και τον συνδικαλιστικό νόμο.
  • Η συγκρότηση ομάδων εργασίας για την προετοιμασία της εκπροσώπησης στο 11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο του Κ.Ε.ΜΕ.ΤΕ της Ο.Λ.Μ.Ε.
  • Εκπαιδευτικά και γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

 

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.