ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;

 

(Το συγκεκριμένο κινητό του το πληρώνουν οι δημότες, άρα θα πρέπει να απαντά)

 

ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ XANTHITIMES.GR;

 

Είναι λυπηρό το γεγονός να μην μπορεί ο δημοσιογράφος να βρει τους Αντιδημάρχους του Δημάρχου Χ. Δημαρχόπουλου, να ενημερωθεί, προκειμένου με την σειρά του να ενημερώσει  τους συνδημότες του.

Εκτός αν η xanthitimes.gr δεν ανήκει στους «κολλητούς» της δημοτικής αρχής.

 

Αναζητήσαμε τον Αντιδήμαρχο Μπόζ Ραμαδάν στο υπηρεσιακό κινητό τηλέφωνό του στις 15.20 , όπως και στο σταθερό της υπηρεσίας καθαριότητος  στις 16.20 περίπου, προκειμένου να τον ενημερώσουμε ότι στο αλσύλλιο, σύμφωνα με περιπατητή  κ. Βασίλη, απέναντι από τις καφετέριες, στο περιαστικό άλσος, υπάρχουν τόνοι σκουπιδιών καθώς και στον χώρο πίσω από την ΣΕΚΕ για να μεριμνήσει να καθαριστεί ο χώρος.

Δυστυχώς για τους συνδημότες μας ο αντιδήμαρχος καθαριότητας επανέλαβε τον εαυτό του δεν απάντησε στο κινητό αλλά ούτε και στο σταθερό.

Την προηγούμενη φορά, ο αντιδήμαρχος προέβαλε κάποια προβλήματα του τύπου ότι κάπου παράπεσε το κινητό του και δεν το άκουσε.

Είμαστε περίεργοι να μάθουμε, αν ποτέ μάθουμε και δεν έπεσε «απαγορευτικό» από τις «μεγάλες δυνάμεις» τι έφταιξε και δεν μπορούσε να μας απαντήσει.

Εν πάση περιπτώσει, μας απαντήσει δεν μας απαντήσει, είναι δικό του πρόβλημα.

Όμως πρόβλημα των συνδημοτών μας, που τον ψήφισαν αλλά και του δημάρχου που του εμπιστεύθηκε αυτό το πόστο, είναι να καθαρίσει όπως οφείλει τις δύο προαναφερόμενες περιοχές.