«Επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ Παντελεήμονα στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γεωργίου Παυλίδη»

 

Την επίσκεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δια ζώσης κατάθεση των ευχαριστιών του Σεβασμιοτάτου για την έμπρακτη υποστήριξη του Περιφερειάρχη, ώστε να γίνουν  σπουδαία και χρονίζοντα έργα, αναγκαία για τις εγκαταστάσεις των εν γένει δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Πρόκειται για τα παρακάτω έργα :

  • Το πρώτο αφορά την αντιπλημμυρική θωράκιση της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος , προϋπολογισμού 320.000€
  • Το δεύτερο αφορά την αναβάθμιση και αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής , προϋπολογισμού 1.000.000 € και προβλέπει τον εκσυγχρονισμό των κοινόχρηστων χώρων του Μητροπολιτικού Μεγάρου και την εν γένει ενεργειακή και στατική του αναβάθμιση

Η συνάντηση αυτή  έρχεται να αναδείξει την διαρκή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της  Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, προς όφελος των πολιτών και της ανάπτυξης του τόπου.