Πολύ «σκόνη» στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

 

Διαβάσαμε τις ανακοινώσεις του Διοικητού του Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, γνωστό στην Ξάνθη από την συνδικαλιστική του δράση στο νοσοκομείο της,  όπου και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά, όπως επίσης είναι γνωστό ότι επανειλημμένα ο κ. Αδαμίδης μίλησε για πολιτικές διώξεις όσο ασκούσε τα συνδικαλιστικά του καθήκοντα.

Τώρα, όπως δείχνουν τα πράγματα, ήρθε η σειρά του κ. Αδαμίδη να εφαρμόσει, όπως κατήγγελλε στο παρελθών, ο ίδιος την δίωξη σε συνδικαλιστικά στελέχη του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Οι δήλωση του διωκόμενου στην εφημερίδα «Θ» της Ξάνθης, αναφέρει ότι την αλληλογραφία της δίωξης του, που δεν έχει να κάνει με την εργασία του στο νοσοκομείο αλλά στο δημοτικό συμβούλιο, μιας και είναι δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής συσπείρωσης- η οποία παράταξη του,  με ανακοίνωση της μιλά για πολιτική δίωξη του γιατρού μέλους της, – την πείρε από την γραμματεία του διοικητή και ως εκ τούτου «έβαλε» προφανώς, όπως αφήνει να εννοηθεί ο διωκόμενος γιατρός,  και αυτός –ο διοικητής- το δαχτυλάκι του.

Εκεί όμως που φτάνουν τα πράγματα καλό θα είναι ένας διοικητής πριν τα αρμόδια όργανα αποφανθούν, πρέπει  να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην βγαίνει με ανακοινώσεις για το θέμα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει και τα επιτεύγματα του κατά την διάρκεια της θητείας του. Όλη αυτή η φημολογία κάνει κακό και στην πορεία του γιατρού αλλά κυρίως στους ασθενής που καθημερινά έρχεται ο γιατρός σε επαφή.

Δεν φτάνει που ο ΣΥΡΙΖΑ ρήμαξε στην κυριολεξία την υγεία, προσπαθεί κυνηγώντας τους γιατρούς, να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της Χώρας.