Τελικά ο Μετέ δεν είναι Έλληνας πολίτης; 

Σοβαρή καταγγελία για την δημόσια υγεία

 

Μετά την καταγγελία που δεχτήκαμε από πολίτες και επιχειρήσεις της Ξάνθης, τα ερωτήματα που προκύπτουν και που σίγουρα η διεύθυνση δημόσιας υγείας, η κτηνιατρική υπηρεσία, η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές έπρεπε με την διαδικασία του αυτοφώρου να οδηγήσουν σιδηροδέσμιο τον κ. Μέτε στις δικαστικές αίθουσες.

Αν οποιοσδήποτε άλλος πολίτης στην Ξάνθη δεν υπάκουε στην εντολή των αρχών δημόσιας υγείας και έκανε αυτό που έκανε ο κ. Μετέ, σίγουρα θα ήταν μέσα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του συμπολίτη μας επιχειρηματία, παρ’ όλο που η ανακοίνωση της κτηνιατρικής διεύθυνσης της Περιφέρειας, σχετικά με το σφάξιμο των ζώων κατά την διάρκεια της θρησκευτικής γιορτής των μουσουλμάνων «κουρμπάν μπαιράμ» ήταν δεσμευτική για όλους τους πολίτες ο κ. Μετέ έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του αυτή και έπραξε αυτό που οι προϊστάμενοι του διέταξαν, μην υπακούοντας στους νόμους και τις εντολές αυτών που έχουν την ευθύνη για την δημόσια υγεία.

14339918_1787970931479205_1995847375_o

Καλείται επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία να κάνει αυτά που πρέπει για να προστατευτεί η δημόσια υγεία, οι παρανομούντες να πληρώσουν για την ανυπακοή τους  και τέλος να δώσουν σε όλους τους Έλληνες πολίτες την αίσθηση ότι στην Θράκη τηρείται η ισονομία και η ισοπολιτεία.

Αν αυτό δεν το πράξει η Ελληνική Πολιτεία στην επικράτεια της τότε…συμβαίνει κάτι άλλο που πρέπει οι πολίτες να γνωρίσουν.

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον ψευτομουφτή να εκτελεί θρησκευτικά καθήκοντα;

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κ. Μετέ να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις εντολές και τους νόμους του κράτους;

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κ. Μετέ να παίζει κορώνα γράμματα την υγεία των Ελλήνων πολιτών χριστιανών και μουσουλμάνων; (Πρέπει να αναφερθεί συμβάν μουσουλμάνας Ξανθιώτισσας, η οποία κρατώντας κρέας, το πήγε σε μοναστήρι της Ξάνθης και παρ όλο που η ίδια είναι φτωχιά, το έδωσε για να μοιραστεί σε φτωχούς συμπολίτες μας και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό, γιατί αυτοκίνητο της Xanthitimes.gr την μετέφερε για αυτό το σκοπό στο μοναστήρι), άρα από το κουρμπάνι, τρώνε και Χριστιανοί πολίτες, άρα κινδυνεύει η δημόσια υγεία όλων των Ξανθιωτών ανεξάρτητα αν είναι Χριστιανοί η μουσουλμάνοι. Ως εκ τούτου,  ξαναρωτάμε, ποιος έδωσε το δικαίωμα στον εν λόγο κύριο να παίζει με την δημόσια υγεία;

14331104_1787970908145874_1652671095_n

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στις υπηρεσίες να μην καταγγείλουν εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας;

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στην Εκτελεστική εξουσία να μην κάνει την δουλειά της;

Τέλος, η δικαιοσύνη, το τελευταίο αποκούμπι των πολιτών, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή με τις αποφάσεις της, θα επαναφέρει το καθεστώς ισονομίας και ισοπολιτείας στην Θράκη.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Όπως πληροφορούμαστε, η φιλανθρωπική οργάνωση(HASENE) με έδρα τη Γερμανία, η οποία πραγματοποιεί δωρεές κουρμπανιών σε μουσουλμάνους όλου του κόσμου, σεβόμενη τις καταγγελίες αλλά και την υγεία όλων των πολιτών της Θράκης, θυσίασε τη Δευτέρα (12/9) 250 αμνοερίφια σε σφαγείο της Ξάνθης και συγκεκριμένα στα ΣΦΑΓΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε τα οποία ελέχθησαν και σφαγιάσθηκαν, με όλα τα πρότυπα της μουσουλμανικής θρησκείας, παρουσία θρησκευτικών λειτουργών, αλλά και κτηνιάτρων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σε αντίθεση με άλλους που εξακολουθούν να μην συμμορφώνονται με τους νόμους και τους κανόνες υγιεινής αδιαφορώντας για την δημόσια υγεία.

Ο κύριος Μέτε, ο οποίος για τη διανομή κρέατος τις ημέρες του μπαϊραμιού λαμβάνει πακτωλό χρημάτων από τη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, έμβλημα της οποίας μαζί με την τουρκική σημαία αρέσκεται να αναρτεί στον παράνομο τόπο της σφαγής, αρνείται πεισματικά να πραγματοποιήσει τη σφαγή των ζώων σε νόμιμο εγκεκριμένο σφαγείο της Ξάνθης, προφανώς μη υπολογίζοντας τη ζωή των φτωχών μουσουλμάνων συμπολιτών μας και απαξιώνοντας να συμμορφωθεί με τους νόμους της πολιτείας.

14355902_1787970921479206_1397448365_n